ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2017 | 22:00

Δώρο για σχέση από αποσταση

Και ήρθε η ώρα να της στείλω το πρώτο δώρο αφού η σχέση μας είναι από απόσταση. Και σκέφτομαι σκέφτομαι αλλά δεν βρίσκω τίποτα άλλο πέρα από ένα βραχιόλι ώστε να με έχεις συνέχεια κοντά της. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει με κάτι άλλο πιο πρωτότυπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ιδέες σας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Γραψε ενα ποίημα..ενα ερωτικό ποιήμα που να αφορά εκείνη κάνοντας το φωτογραφια την οποία θα μπορουσες να την κανεις παζλ. Έπειτα θα μπορούσες να το κόψεις σε κομματια. Και στελνε της καθε λίγες μερες με το ταχυδρομείο ενα μικρο κομμάτι.
Σαν σχέση απο απόσταση κάνετε κάτι κοινό; Κάτι ενδιαφέρον? Της αρέσει κάτι πάρα πολύ; μια ταινία; ένα βιβλίο; κάποιο συγκρότημα ή τραγουδιστής; Έχω έναν φίλο που τα έχει με μια κοπέλα απο την αμερική και της αρέσει πολύ το harry potter, έτσι της πήρε ένα κολιέ σαν αυτό που φορούσε η Ερμιόνη για να γυρνάει το χρόνο προς τα πίσω. Ένα συνηθισμένο δώρο, κολιέ, αλλα έβαλε μια προσωπική πινελιά που του έδωσε αξία και διαφορετική νότα. Ίσως να κάνει και εσυ κατι τέτοιο; εγω αμα ήμουν το κορίτσι σου θα μου άρεσε και θα το εκτιμούσα.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ