ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2016 | 06:06

Φοβαμαι το θανατο

Γειά σας ειμαι 20 χρονων, σπουδάζω στη σχολη που παντα ηθελα, παει τωρα κατι να γίνει και με καποιον που μου αρεσει, ειμαι κ σε φαση που νιωθω καλα με τον εαυτο μου σε γενικες γραμμες, παρα την οικονομική κριση, οσες δυσκολιες και να εχουμε στο τελος τα βγαζουμε περα αξιοπρεπως. Εχω φιλες που με αγαπουν και αγαπω οποτε συνολικα ολα καλα. Ασχολουμαι σαν χομπι με την αστρολογια και διαφορα αποκρυφα, επειδη εχω αρη στον ογδοο οικο και εχω διαβασει ερμηνεια οτι προκαλειται ξαφνικος θανατος εχω φρικαρει. Οι περισσότεροι θα με κοροϊδευετε και λογικο, θεωρειτε την αστρολογια λιγο υπο και με το δικιο σας οταν την εχουν εμπορευματοποιησει κ υποσχονται να σας πουν το μελλον. Αυτο δεν υπάρχει δηλαδη ακριβης προβλεψη. Μπορείς ομως να διακρίνεις καποια γενικα χαρακτηριστικά και καποιες "τάσεις". Απλα αυτο ηθελα να σας πω οτι οσο μυστηριωδες κ μαγευτικό χομπι αλλο τοσο τρομακτικο, όταν αρχιζεις να ανεβαζεις επίπεδο και να βρισκεις νεες πληροφορίες. Νιωθω οτι φοβαμαι το θανατο και υπαρχουν περιοδοι που κλεινομαι στον εαυτο μου και το σκεφτομαι. Καμία ιδεα και βοηθεια να μην νιωθω ετσι; Απο μενα εξαρταται ναι αλλα θελω να ακουσω κ απόψεις!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγω δεν φοβομουν ποτε τον θανατο γιατι απλα κερω πως ουτε θα το ζησω ουτε θα το καταλαβω ποτε.Τον φοβασαι γιατι δεν περνας καλα στην καθημερινη σου ζωη και νιωθεις οτι χανεις τον χρονο σου ,δεν κανεις αυτα π σαρεσουν
Εγώ έναν Άρη ξέρω κι αυτός απ'όσο γνωρίζω,βρίσκεται στην football league...όμως,πιστεύω θα ανέβει κατηγορία και από την επόμενη σεζόν θα ξαναδούμε και το κλασικό σαλονικιώτικο ντέρμπυ που τόσο μας έχει λείψει... ;)
Οι περισσότεροι συνήθως ξαφνικό θάνατο έχουμε, με άρη στον όγδοο οίκο ή χωρίς. Τώρα αν θες οπωσδήποτε να μην τον φοβάσαι, δεν ξέρω, διάβασε κανέναν Επίκουρο, διάβασε καμιά Δημουλίδου, δεν έχει και πολλή σημασία αυτός ο φόβος είναι στο dna μας ακόμη και αν δεν ξέρουμε αστρολογία. Καλή τύχη.