ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2016 | 00:19

Ειμαι bi και βλεπω αισιοδοξα το μελλον

Ειμαι μαθητης 3ης λυκειου και δηλωνω αμφισεξουαλικος. Οχι, δεν το δηλωνω σε φιλους και γνωστους. Ακομη και οι οποιες προσπαθειες θεωρηθηκαν πλακες, γιατι δεν μου φαινεται καθολου. Ωστοσο διαβαζω για να γραψω καλα, να περασω στη Θεσσαλονικη και να εχω πλεον την αληθινη μου ζωη, να συναναστρεφομαι με ανθρωπους σας εμενα, να φυγω απο την "σαπιλα" των χωριων(ενα της Δραμας), και να ζησω οπως θελω. Οι δικοι μου πριν λιγες μερες ανακαλυψαν απο το λαπτοπ οτι ειδα μια γκει ταινια και δεν ηξερα τι να τους πω. Για 2 μερες φοβομουν να μεινω για 5 λεπτα μαζι τους. Οπως και να εχει, καλυτερα να το καταλαβουν σιγα σιγα παρα μια και εξω. Ο ιουνιος πλησιαζει. Μακαρι να πιασω μια καλη σχολη, να ασχοληθω και με το μοντελινκ καθως εχω ηδη ερθει σε επαφες με ενα πρακτορειο της Θεσσαλονικης και να κανω την ζωη που ονειρευομαι καθε βραδυ πριν πεσω για υπνο. Αυτο θελω..Και καλο σας μηνα!:)
1
 
 
 
 
σχόλια
Μαθε να μη σε νοιαζει η αποψη κανενως,το πως θα ζησεις τη ζωη σου και δη την ερωτικη ειναι δικαιωμα σου,ΤΕΛΟΣ.Ειναι δυσκολο,θελει δουλεια αλλα γινεται!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ