ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2016 | 16:58

Boyfriend material or Player?

Γειά σας.Είναι η πρώτη μου φορά που μπαίνω σην διαδικασία να μοιραστώ γκομενικό προβληματισμό. Αλλά επειδή με καίει άσχημα ελπίζω να βοηθηθώ κάπως..Λοιπόν, καταρχάς, μου αρέσει ένας άντρας (27) εγώ είμαι 22. Γνωριστήκαμε απο μια κοινή δραστηριότητα που κάναμε μαζί και έτσι αποφασίσαμε να βγούμε για ραντεβού. Βγήκαμε. Περάσαμε υπέροχα αλλά μετά απο αυτό τηλεφωνική επικοινωνία δεν θα έλεγα οτί είχαμε. Και συνήθως όταν δεν σε παίρνει τηλ αυτός που υποτίθεται σε γουστάρει ε, θα παίζει κ με άλλες η απλά δεν θα ενδιαφέρεται ουσιαστικά. Τελικά, όμως, μιλήσαμε πρόσφατα και βγήκαμε το δεύτερο πιο επίσημο ραντεβού. Στο ενδιάμεσο τον ρώτησα ευθέος για χάθηκε και μου είπε ότι σεβάστηκε το δύσκολο και γεμάτο προγραμμά μου. Ναι όμως και πάλι δεν ήθελες να με ακούσεις τον ρώτησα? Μου λεεί ναι αλλά μου χες πεί ότι θα είσαι απασχολημένη...Χμ... Τι να πώ.. Πολύ ευγένεια? Τέλος πάντως, και το δεύτερο ραντεβού κύλυσε ομαλά.. Στο τέλος φιληθήκαμε. Υπήρξε τρελός ερωτισμός στον αέρα. Με τρέλανε και φαντάζομαι ένιωσε παρόμοια. Αλλά... πάλι μου φάνηκε υπερβολικά ενθουσιώδης και ευγενικός, κανόντας με να τον βλέπω σαν έναν επιφανειακό prince charming που το αρέσει να παίζει ένα μυστήριο και συνάμα ερωτικό παιχνίδι.Για να μην τα πολυλογώΗ ερωτησή μου είναι.. Όταν ένας άντρας πολυάσχολος ενδιαφέρεται για μια εξίσου πολυάσχολη γυναικα δεν θα πρέπει να την διεκδικεί no matter what? Γιατί όταν θέλω κάποιον πάντα βρίσκω χρόνο...Να συνεχίσω να ελπίζω οτί δεν είναι παίχτης ? η να ξεκόψω τελείως και να ησυχάσω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλημέρα,Θα μπορούσε να έχει επικοινωνήσει μαζί σου, ισχύει. Θα μπορούσες όμως και συ να μην έχεις ζητήσει εξηγήσεις μιας και ήταν ένα ραντεβού, δε σου έταξε κανείς τίποτα. Με την αντίδρασή σου αυτή δείχνεις πως σε αφορά και σε τσούζει, και αφήνεις περισσότερο χώρο για έλεγχο και παιχνίδι από πλευράς του. Τι πάει να πει "επίσημο" ραντεβού? Δύο άνθρωποι οφείλουν να γνωριστούν χωρίς το πρόσθετο βάρος του "αυτό το ραντεβού σημαίνει περισσότερα από το προηγούμενο". Take a breath, τον γνωρίζεις τον άλλο ακόμη.Είναι απολύτως πιθανόν αν και οι δύο είστε πολυάσχολοι, να λάβεις απάντηση όμοια με αυτή που έλαβες. Βέβαια, δε θα μάθεις μάλλον ποτέ αν την εννοούσε μιας και βιάστηκες να του ζητήσεις τα ρέστα "που είσαι και που χάθηκες". Όποιος και να ήταν ο πραγματικός λόγος, η στάση σου θα τον έφερε σε αμυντική θέση. Η απάντηση στο ερώτημά σου: Όταν ένας άντρας πολυάσχολος ενδιαφέρεται για μια γυναίκα εξ ίσου πολυάσχολη, θέλει το λίγο χρόνο που και οι δύο έχουν, να τον περνούν ευχάριστα, ερωτικά, δίχως την ψευδαίσθηση πως έχουν το χρόνο ή/και τη δυνατότητα για κάτι "περισσότερο" άμεσα. Κοινώς, πάρε μια ανάσα, συνέχισε την πολυάσχολη ζωή σου, και άσε τον τύπο να δεις που το πάει. Αν δε σου κάνει αυτό, έχεις το ίδιο ίσο δικαίωμα να διεκδικήσεις και συ από την πλευρά σου, αντί να βλέπεις φαντάσματα και να ξυνίζεις.Σ.