ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2016 | 19:28

Πεταμε τζαμπα λεφτα

Οι κοπελες για μαλλια και νυχια κτλ αυτο εχω καταλαβει.Μηδεν ουσια.Οκ ωραια και η εμφανιση αλλα για τις κοπελες στην ηλικια μου(19)θεωρω πως η ψυχωση με τοσο επιφανειακα πραγματα δειχνει πως κατι δεν παει καλα στην κοινωνια μας περα απ την πλακα δηλαδη αν ειναι ολο η ζωη ξανθο μαλλι και νυχια 2 μετρα οκ.Δεν αντεχα ποτε τις κομμωτριες και σημερα ηταν το αποκορύφωμα οταν αποφασισα μετα απο χρονια να παω κομμωτηριο και επειδη τα μαλλια μου ειναι πολυ μακρια και τα εχω παρατησει λιγο μια κομμωτρια με κοιτουσε με σνομπ υφος και μπροστα στην μουρη μου γελαγε με μια ..συναδελφο της.Σιγα !Κοιταγανε με αλλον εναν μια κυρια και σχολιαζαν...Πολυ σοβαρο θεμα.Σοβαρο ζητημα ρε κοπελιες μπραβο καλα ειστε...Προς τις κοπελες εδω μεσα..ποτε ξανα..απλα ειναι ενας φαύλος κυκλος που σου τρωει τα λεφτα.Θες ωραια μαλλια?Τρωγε σωστα μην τα πειραζεις και ας τα να μακρυνουν.Τελος.Παω που λετε πριν 3 χρονια πρωτη φορα κομμωτηριο και εγω σαν εφηβη και μου βαφουν τα μαλλια ενα τραγικο ξανθο,παω σε αλλο κομμωτηριο λιγους μηνες αργοτερα για να μου τα σκουρυνουν γιατι ενιωθα πολυ ψευτικη και καταληγω με ενα κιτς μωβ κοκκινοκαστανο...Ναι...Τραυματικες εμπειριες .Δεν ασχολουμαι αλλο με τετοια.
4
 
 
 
 
σχόλια
κανε ο,τι θες εσυ και μη δινεις σημασια. Δεν αξιζει καν να καθεσαι και να το γραφεις εδω που λεει ο λογος γιατι χαλασες ηδη καποια φαια ουσια!
Συμφωνώ τόσο μαζί σου..Δεν είπαμε να μην είμαστε περιποιημενες και καθαρές αλλά όλη αυτή η εμμονή με την εμφάνιση και την επιφάνεια έχει ξεφύγει ειδικά αν γίνεται για λόγους ευχαρίστησης των άλλων η για λόγους πρόκλησης ζηλειας!! Υπάρχουν πολυυ πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούμε και να επενδύσουμε τα χρήματα μας από τη γυναικεία ματαιοδοξία ...Και στην τελική δεν πρέπει να εξαφανίζεται η φυσική μας ομορφιά.πόσες κοπέλες υπάρχουν που δεν αφήνουν στα αγόρια τους να τους πειράζουν τα μαλλιά για να μην τσαλακωθουν...
Πραγματικα. Βλεπω τις κοπελες γυρω μου να δινουν 15-20 ευρω καθε μηνα για να φτιαχνουν τα νυχια τους κ αλλα 50 για να περιποιουνται τα μαλλια τους κ αλλα ενα σωρο λεφτα για καινουργια ρουχα κ παπουτσια καθε βδομαδα κ λεω πραγματικα επικοινωνουν?? Μ αυτα περιμενουν να τραβηξουν την προσοχη ενος αντρα? Κ ακομα κ αν τραβηξουν αρχικα την προσοχη του, πως θα τον κρατησουν? Εχοντας απλα ωραια μαλλια κ νυχια? Εν τω μεταξυ ειναι τοσο αστειο που οι μισες απ' αυτες κλαιγονται οτι δεν εχουν μια, αλλα δινουν με μεγαλη ευκολια τοσα λεφτα για να τους βαφουν τα νυχια, για να τους κανουν αποτριχωση κ για να τους φτιαξουν το μαλλι κλπ κλπ, λες κ ολα αυτα δεν μπορουν να τα κανουν μονες τους. Μωρε ποιες νομιζετε οτι ειστε? H Paris Hilton? Ημαρτον, δεν εχετε βρακι να βαλετε, αλλα αν το νυχι δεν εχει στρασακια, δεν βγαινετε απ το σπιτι σας.
Καλα αυτο ισχυει,το να βρεις γκομενο ετσι ειναι πανευκολο απλα στηριζεσαι στην εμφανιση πας σε κλαμπακι και στην πεφτουν ολοι,την αλλη εβδομαδα σε εχουν γραμμενη,επιφανειακες σχεσεις 3 μηνες και δωστου παλι απο την αρχη.Οποιος εξαρταται απο την εμφανιση φαινεται και προσελκυει το αναλογο..κοινο(πχ.αγορια στοκους)...Εγω πιστευω και πως το γελοιο ειναι οτι πιο πολυ ανταγωνιζομαστε γυναικες μεταξυ μας με την εμφανιση και δεν το κανουμε τοσο για τους αντρες.Το προβλημα ειναι οτι ολες αυτες οι μαλακιες που εχουμε πεσει ολες σχεδον στην παγιδα να τις κανουμε κοστιζουν,και αντι να κοιταξουμε λιγο παραπερα τα τοσα κοινωνικα προβληματα,γινοναστε προβατακια και μας βολευει να κοιταμε ολη μερα τα ψευτικανυχια και τα views στο σναπτσατ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ