ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2016 | 06:27

Ανεργος 30...

Ειμαι ανεργος 30 χρονων.. Δεν εχω δουλεψει σχεδον ποτε, γιατι δεν εβρισκα δουλεια φυσικα. Πτυχια, Αγγλικα κτλπ κατεχω. Δεν εχω σχεδον καθολου φιλους. Δεν εχω κοπελα απο τοτε που ημουν φοιτητης. Ζω με την μανα μου. Ειμαι αφραγκος. Δεν εχω στον ηλιο μοιρα. Καθε μερα ειναι και πιο ανουσια απο την προηγουμενη. Εχω βαρια καταθλιψη με αυτοκτονικες τασεις. Αποτι φαινεται στην ζωη μου δεν ημουνα σε τιποτα τυχερος, δεν ειχα ευκαιριες αλλα ειχα δυνατοτητες. Ειμαι αρκετα εξυπνος και ικανος ανθρωπος αλλα δεν εχει σημασια γιατι δεν εχω τα καταλληλα κονε. Επισης ειμαι πολυ εμφανισιμος, σε βαθμο που οι περισσοτεροι που γνωριζα με ζηλευαν, αλλα ουτε αυτο εχει σημασια γιατι ποια κοπελα θελει ενα ναυαγιο οπως εμενα.Καθε μερα καταργιεμαι γιατι επρεπε να υπαρξω σαυτον τον σαπιο κοσμο. Βλασθημαω τον Θεο γιατι πιστευω οτι φταιει κιαυτος λιγο για την τυχη μου. Ο μονος λογος που δεν αυτοκτονω ειναι γιατι λυπαμαι την μανα μου. Δεν ξερω καν για ποιο λογο εκατσα και εγραψα αυτο το κειμενο επειδη ξερω οτι ειμαι απλα ενας αγνωστος στο internet και κανεις δεν νοιαζεται για μενα. Ελπιζω να παρω την αποφαση να φυγω απο αυτον το κοσμο το γρηγοροτερο δυνατο και να ληξει ο πονος μου. Ευχομαι τα πραγματα να πανε καλα τουλαχιστον για τους υπολοιπους γιατι για μενα δεν το κοβω.
9
 
 
 
 
σχόλια
Σε διακατέχουν αρνητικές σκέψεις και πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σε πνίγουν, για αυτό έχεις τάσεις αυτοκαταστροφής. Είμαι στην ηλικία σου και είμαι και γω άνεργη καιρό, αλλά συνεχίζω το ψάξιμο και το παλεύω. Προσπάθησε να ποτίζεις τον εαυτό σου με θετικά συναισθήματα έστω και αν δυσκολεύεσαι να το κάνεις. Για αρχή να αλλάξεις το τρόπο σκέψης γιατί η αυτοκτονία δεν είναι λύση. Η ζωή είναι δώρο Θεού και αν αυτοκτονήσεις θα αδικήσεις τη ψυχή σου και θα σκορπίσεις τη θλίψη και το πόνο στα άτομα που σε αγαπούν. Προσπάθησε να αγαπήσεις τον εαυτό σου, πολλοί νέοι είναι άνεργοι και δεν έχουν δεσμό, αλλά να ξέρεις ότι και να έχουν δεσμό, έχουν άλλα προβλήματα που δεν μπορείς να φανταστείς. Κοπέλα θα βρεις και όλα θα πάνε καλά αν εσύ ο ίδιος παλέψεις και βγεις από την αρνητικότητα που σε διακατέχει.
Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφεις,είναι πολύ θλιβερο.Είσαι νέος και ωραίος όπως λες,και μόνο με αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσες έστω και προσωρινά,για αρχή,να δουλέψεις σε κάποια καφετέρια.Επίσης,ξέρω ανθρώπους με πτυχία που δουλεύουν ντελίβερι.θα μου πεις χρειάζεσαι μηχανάκι..οκ,αν μπεις στο ιντερνετ υπάρχουν άπειρες αγγελίες.Απο κάπου πρέπει να ξεκίνησεις για να φτιάξει και η ψυχολογία σου,ότι κάτι κάνεις και δεν σαπίζεις στο σπίτι.Η δουλειά δεν είναι ντροπή.
Παληκάρι μου, έτσι όπως τα λες ακούω έναν άνθρωπο που σκέφτεται μοιρολατρικά. Που έχει παραδώσει τα όπλα και έχει απελπιστεί.Η τύχη και οι ευκαιρίες δεν έρχονται ουρανοκατέβατες. Χρειάζονται κίνηση, χρειάζονται να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Τι θα πει "δεν έβρισκα δουλειά φυσικά". Γιατί φυσικά; Είναι νόμος; Μόνο μέσα στο κεφάλι σου. Άλλο το δύσκολο, άλλο το ακατόρθωτο. Είσαι έξυπνος και ικανός αλλά δεν έχει σημασία; Από πότε;Από τότε που νομίζεις ότι μόνο τα κονέ έχουν σημασία. Έχεις πιστέψει ακράδαντα σε κάποιες υπερβολές και κοινοτυπίες και έχεις ρίξει τον εαυτό σου. Ο κόσμος δεν είναι μόνο σάπιος. Είναι και ωραίος. Επέλεξες να βλέπεις μόνο τη μία πλευρά. Τώρα κάνε ένα πείραμα: Ζήσε την άλλη πλευρά. Πίστεψε ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε θελήσεις. Βγες έξω σα να έχεις τον πρώτο ρόλο σε ταινία του james bond και πες θα τα καταφέρω ό,τι και να γίνει. Και μετά αναθεώρησε τις απόψεις σου.
Με στεναχώρησες πολύ! Πάρα πολύ μπορώ να σου πω.. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις να ψάχνεις για δουλειά! Είναι πολύ σημαντικό: θα βγάζεις τα δικά σου λεφτά, θα γνωρίσεις κόσμο, φίλους, κοπέλα, φίλες και θα νιώσεις "σημαντικός" ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Θα δεις πως αμέσως θα ανέβει η ψυχολογία σου! Πάντως μην το βάζεις κάτω και επουδενί μη δώσεις τέλος στη ζωή η οποία δεν γυρίζει πίσω γιατί δεύτερη δεν έχει! Καλή τύχη και να προσέχεις!
Συγνωμη κιολας που θα το πω αλλα εισαι ηλιθιος-ηλιθια δεν ξερω και αν εισαι αντρας η γυναικα.Σου λεει ο ανθρωπος οτι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ με τιποτα οχι οτι δεν εχει ψαξει ενω υπαρχουν δουλειες!!!!!!!!!!!!!!!Τι πηγαινε δουλεψε του λες ;;;;;;;;;Αφου σου εξηγει οτι δεν μπορει να βρει τιποτα και συμφωνω απολυτα μαζι του οτι αν δεν εχεις κονε δεν κανεις τιποτα !
Σαν κι εσάς υπάρχουν πολλοί -συμπεριλαμβανομένης και εμού της ιδίας.Για όσα μας συμβαίνουν δε φταίει ο Θεός/τύχη/κακιά μοίρα. Οι καταστάσεις -ειδικά των τελευταίων ετών- αφορούν σε ένα συλλογικότερο επίπεδο και ταλανίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό του μέσου μάχιμου πληθυσμού. Η ζωή δεν είναι δίκαιη ή άδικη. Είναι ένας άγραφος χάρτης που καλούμαστε να τον γεμίσουμε με σχέδια, εμπειρίες, λάθη, αποτυχίες, χαρές, απώλειες, συνοδοιπόρους, τρέλες, όλα μαζί αδιαίρετα και σε απόλυτη αλληλουχία. Λένε πως η ζωή είναι δώρο. Όχι επειδή είναι ανέφελη και βολική. Ακόμη και στα παιδικά παραμύθια υπάρχουν μάγισσες και κακοί λύκοι. Προσωπικά το δώρο το βλέπω ως μια ευκαιρία που μου δόθηκε για να την αξιοποιήσω. Ένα άδειο κουτί που έχω το δικαίωμα να το γεμίσω με όσα μου δοθούν και με όσα επιλέξω να δημιουργήσω.Είναι κρίμα να βάψετε το δικό σας κουτί με μαύρο χρώμα και να το παρατήσετε άδειο σε μια γωνιά να σαπίσει. Είναι σίγουρα δύσκολο κι όποιος πει το αντίθετο είναι ή ανίδεος ή αφελής. Μικρά βήματα. Βγείτε από το σπίτι. Αναζητήστε οποιαδήποτε δουλειά θα σας δώσει έστω ένα μεροκάματο, ακόμη κι αν τα προσόντα σας υπερβαίνουν κατά πολύ την αναγκαστική επιλογή σας. Και μόνο η εξασφάλιση ενός μικρού εισοδήματος θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα αλλιώς. Η ζωή δεν είναι τα 70-80-90 χρόνια που θα ζήσουμε συνολικά. Είναι κάθε μέρα της, το κάθε "τώρα" της και έτσι πρέπει να την πάρετε. Μέρα τη μέρα.
Γειά σου φίλε μου! Μην απογοητεύεσαι, θα ξανάρθουν καλές ημέρες! Προσπάθησε να ξεκινήσεις τη Θεία Εξομολόγηση σε έναν Ορθόδοξο Πνευματικό Πατέρα και θα τακτοποιηθούν όλα σιγά σιγά. Σου μιλάω από προσωπική εμπειρία. Αν θες μπορώ να σου συστήσω καποιον καλό Πνευματικό Πατέρα, αναλογα σε ποια πολη μενεις. Αν θες στηλε μου email να συζητήσουμε! [email protected] ειναι το email μου.https://www.youtube.com/channel/UCh-SyalvYgc5U1aGoeXAWRgΕδω είναι και κάτι βιντεακια που φτιάχνω, νομίζω θα σε βοηθήσουν. Αν θες μπες κ στα σάιτ μου:http://gkiouzelis.wordpress.comhttp://paintingleaves.blogspot.grΘα χαρώ να λάβω email σου!Φιλικά, Άβελ
Κάνε κάτι, οτιδήποτε άλλο από αυτό που κάνεις γιατι βλέπεις ότι δε σου κάνει τίποτα καλό. Δεν υπάρχει ούτε θεός που να τον ενδιαφέρει η τύχη σου ούτε κανάς άλλος· μόνο εσύ. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ