ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2016 | 03:53

απορω αν ειναι φυσιολογικο

ο επί 2 χρόνια σύντροφος μου και πρόσφατα αρραβωνιαστικός μου να μιλάει μέσω μηνυμάτων (φεις) με παλιά φίλη απο άλλη πόλη της χώρας που γνώρισε σε καλοκαιρινές διακοπές παλια (πριν 1 μηνααυτή το ξεκίνησε του στείλε δλδ) και να αλλάζει ξαφνικά ενώ ποτε δε ήμασταν έτσι μεταξύ μας κωδικούς φεισμπουκ μετα να πετάει το μήνυμα της στα αρχειοθετημένα και να σβήνει τις τελευταίες συνομιλίες τους; Επίσης να ψεύδεται κιόλας οτι δε της σβήνει λες και εγώ είμαι εξωγήινη η απλώς χαζή.(μπαινει απο 0.facebook.com οποτε πάνω η συνομιλία γράφει πχ 30 Σεπτέμβρη και μπαίνεις μέσα καιβλέπεις τελευταίο μήνυμα στ 15 Σεπτέμβρη πχ) και οταν πια παραδέχεται οτι σου λεει ψέματα και σβήνει τις τελευταίες συνομιλιες σε βγάζει παρανοϊκή σε θέμα ζηλιάς και σου λεει άπλα ΟΤΙ "η κοπέλα ήθελε κάτι πολυ προσωπικό να μ πει και δε ήθελα να δεις τ προσωπικό της και γ αυτο είπα ψέματα πως δε τα σβήνω. " "δε σε κερατώνω αν ήθελα θα εκανα πιο παλιά κάτι μαζί της που τη ξέρω 4 έτη" σημειωτέον γ ν δω αν βρωμάει η φάση της έστειλα αίτημα και ενώ φαίνεται ξεκάθαρα σε διάφορες μας φωτο οτι αρραβωνιαστήκαμε του στέλνει μήνυμα άμεσα και του λεει με σκρινσοτ αποδεικτικό,να φαίνεται τ αίτημα μου "νομίζω μου έκανε αίτημα η κοπέλα σου"τι νομίζει ακριβώς;δε το βλέπει;και ποια κοπέλα ;στο κοπέλα έχει μείνει;και εχω κ τ δικό μ να της άπαντα ενώ του το πα "δε ξέρω ,μπορει" .τι φάση ρε παιδιά;εσείς τι θ κάνετε;του λέω θελω διαφάνεια οπως τόσο καιρό είχαμε ...
5
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι απόλυτη και κάθετη και το επαναλαμβάνω για πολλοστή σειρά: ''Σβήστε το ρημάδι το φατσοβιβλίο! Χαλάει και κλείνει σπίτια". Άλλη φορά δεν θα το ξαναπώ.
Σίγουρα είναι ''παλιά φίλη που γνώρισε στις διακοπές'' ή ήταν κάτι περισσότερο;Λοιπόν, για μένα φταίνε και οι δύο: και ο δικός σου που σαλιαρίζει και η άλλη που ασχολείται με μηνυματάκια με έναν αρραβωνιασμένο άντρα σε άλλη πόλη. Αυτό πάντως το να έχω σχέση (και συγκατοίκηση μάλλον) και να χαζολογάω μιλώντας με μία άλλη στο fb, προσωπικά με ξεπερνά.
Σίγουρα δεν θα της έστελνα αίτημα ή κάτι τέτοιο, γιατί αυτή είναι η μόνη που δεν φταίει στην όλη φάση. Ό,τι έχετε να ξεκαθαρίσετε, οφείλετε να το κάνετε μεταξύ σας και μόνο! Όλα τα άλλα είναι περιττά.Από την στιγμή που μας λες ότι σου τα μασάει και ότι σε κάνει να νιώθεις φουλ ανασφάλεια, τότε τι ρωτάς; Να μιλήσετε σοβαρά, να του πεις πως σε κάνει να νιώθεις αυτή η κατάσταση και αν δεν σε καλύψει η συζήτηση, να φύγεις με ελαφρά.
Το θέμα είναι τι κάνει αυτός ή τι κάνεις εσύ;Καλά εννοείται φλερτάρουν και ίσως έχεις φάει και κέρατο αυτό είναι ηλίου φαεινότερον.....Κοίτα δεν είναι 5 να τον κυνηγάς από πίσω και να κρύβει τα μηνύματά του...Εσύ φταις που συντηρείς αυτή την κατάσταση και του κάνεις και ζήλιες κ ψάχνεις τι παίζει.Θα σου πω τι παίζει:Σε έχει χεσμένη όσο δεν πάει,είναι μαζί σου για να είναι κ φλερτάρει με μια άλλη.Ή μείνε μαζί του και δέξου το ή στείλτον στη μάνα του.Μέση λύση δεν υπαρχει.ΥΓ:Aκόμα και να καταλαγιάσει αυτή η ιστορία η σχέση σας είναι τελειωμένη,όχι μόνο επειδή θα το ξανακάνει στάνταρ αλλά επείδή πλέον εσύ δεν θα του έχεις πλέον εμπιστοσύνη και θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου.Κρίνε ανάλογα και πράξε που τοποθετείς τον εαυτό σου,καλή συνέχεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ