ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2016 | 17:02

Ερωτεύτηκα έναν γκέι!

Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα μου συνέβαινε κι αυτό, καθότι ανέκαθεν με έλκυαν οι κάπως πιο θυληπρεπείς άντρες(baby face, μέτριο ανάστημα και διάπλαση, να μοιάζουν περισσότερο με 18χρονα αγόρια κι ας έχουν καβατζάρει τα 30).Ο συγκεκριμένος φυσικά με απέρριψε πολύ πριν μάθω τελικά ότι είναι γκέι - απλά μου είπε κοφτά ότι τον κολακεύει το ενδιαφέρον μου αλλά βρίσκεται ήδη σε σχέση. Απογοητεύτηκα πολύ μεν, γιατί είχα φάει γερό κόλλημα μαζί του κι είναι κάτι που το παθαίνω σπάνια να γοητευτώ τόσο από έναν άντρα, αλλά το πρέπον ήταν να τον αφήσω από δω και πέρα ήσυχο κι αυτό έπραξα.Εκείνο όμως που με παραξένεψε ως προς τον ίδιο μου τον εαυτό είναι που ακόμα κι όταν έμαθα πως είναι γκέι, δεν ξενέρωσα, αλλά τον ήθελα το ίδιο με πριν.. Σε σημείο μάλιστα που κάποια στιγμή σκεφτόμουν πως θα αποδεχόμουν ακόμα και το να καταλήγαμε τρίο - εγώ, αυτός κι ο σύντροφός του -, παρότι γενικά δε με λες και σεξουαλικά απελευθερωμένη ή έμπειρη!Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω το γεγονός ότι έκανα μια τέτοια σκέψη, που σχεδόν άγγιξε τα όρια της επιθυμίας, να δεχτώ δηλαδή την πιθανότητα να μοιράζομαι τον άντρα που έχω ερωτευτεί με έναν άλλο άντρα, ενώ το να τον μοιραζόμουν με γυναίκα δεν το δέχομαι ούτε σαν σκέψη! Να φταίει το γεγονός ότι είμαι σχετικά άπειρη κι απλώς αναζητώ νέες εμπειρίες μπας και μάθω πια τον έρωτα; Και το γεγονός ότι προτιμώ τους πιο θυληπρεπείς άντρες από τους νταγλαράδες που μοιάζουν να ξεχυλίζουν τεστοστερόνη, να είναι απλώς θέμα προσωπικού μου γούστου ή μήπως με τρομάζει η πολλή αρρενωπότητα στην όψη επειδή τυγχάνω μικροκαμωμένη κι "εύθραυστη"; Ίσως λίγο απ' όλα..
14
 
 
 
 
σχόλια
Ποτέ δεν ξέρεις τι ορμές θα σου ξυπνήσει ένα πρόσωπο, όσες εμπειρίες κι αν είχες στο παρελθόν. Το υποσυνείδητο μπορεί να κρύβει πολλές ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια από μια γνωριμία που σε εξιτάρει με τρόπο που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν.Είναι ατυχία που έπεσες πάνω σε τέτοια περίπτωση, αλλά μεγάλη τύχη για τον επόμενο που θα κάνει ξανά τον ερωτισμό σου να χτυπήσει κόκκινο και θα νιώσει το ίδιο για σένα. :)
Και σας το έχω πει...μην τρέφετε την φαντασία μου...δεν θέλω πολύ για να φτιάξω εικόνες!!Έφτιαξα που λες εικόνα με εσένα,το παληκάρι και το παληκάρι του(μην σε απασχολεί που δεν ξέρω λεπτομέρειες,σας φαντάστηκα όλους μικροκαμωμένους)...και είστε λέει στο κρεβάτι,αυτοί να τα βρίσκουν μια χαρά κι εσύ να προσπαθείς να τρυπώσεις με κάθε τρόπο ανάμεσά τους...μάταια...δεν το λες και ονειρεμένο τρίο!!Οκ,σοβαρά τώρα...το ότι σου αρέσουν οι μικρόσωμοι με γλυκά χαρακτηριστικά δεν είναι πρόβλημα...αυτό σε εξιτάρει,αυτό θα ψάχνεις...απλώς αυτή τη φορά έπεσες στην αδύνατη περίπτωση...συμβαίνει κι αυτό... ;)
Βρε καλή διάθεση να υπάρχει από τα μέλη της κομπανίας και όλα κουμπώνουν...με αυτήν την εξομολόγηση πάντως θυμήθηκα μια μεξικάνικη(νομίζω)ταινία..."Θέλω και την μαμά σου" ήταν ο τίτλος σε μετάφραση...πολύ με είχε αναστατώσει εκείνο το τρίο... ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ