ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2016 | 16:47

Βοήθεια..

Δεν θα πω πολλά..internet friends και αρχίζω να τον ερωτεύομαι..Δεν παίζει να τον συναντήσω από κοντά λόγο απόστασης..Προσπαθώ να δω τις συζητήσεις μας ως τρίτος για να δω πως νιώθει αλλά μπερδευομαι..Φαίνεται να νιώθει κάπως με αυτά που γραφει ..αλλά μερικές φορές μιλάει τόσο γενικά και αοριστα..Να συμπληρώσω ότι έχει κόλλημα με την κοπέλα του που είναι στα χωρισματα και στεναχωριέται..Η ετσι δειχνει να εχει..Παντως εχει ξενερωσει τωρα τελευταία και δεν της δίνει τόσο βάση όπως πριν..Το θέμα είναι ότι στεναχωριέμαι και εγω..Χωρίς λόγο και αιτία..Φοβάμαι πως αν καταλάβει πως νιώθω θα μου θυμώσει και δεν θα μου ξαναμιλήσει γιατί μπορεί να το βλέπει φιλικά..Τι να κανω..;Μια βοήθεια να με φωτίσει κάποιος ρε παιδιά..
1
 
 
 
 
σχόλια
Και συνεχίζω από τον προηγούμενο σχολιασμό μου...Αν είναι στα χωρίσματα(ή και αν δεν είναι) να μην πιέσεις την κατάσταση. Όταν μιλάτε για το θέμα με την κοπέλα του να κρατάς neutral στάση. Ο λόγος: είναι κακό το να συμβάλεις στο χωρισμό ενός ζευγαριού ακόμα και να μην ταιριάζουνε εν τέλει (που δεν το ξέρεις αυτό). Τώρα αν σου ζητήσει τη γνώμη σου τού απαντάς όπως θα απαντούσες σε κάποιον που έβλεπες τελείως φιλικά με βάση τα δεδομένα που έχεις κρατώντας πάλι μια στάση ουδετερότητας. Θέμα δεύτερο: Μην γίνεις το αποκούμπι του! Αν χωρίσει με την κοπέλα ίσως βρει συντροφιά σε σένα και αυτό είναι απαίσιο καθώς ηθελημένα ή μη θα προσπαθήσει να την ξεπεράσει μέσω της παρουσίας σου. Για αυτόν ίσως είναι καλό για εσένα όχι. Τρίτον και τελευταίο: Η απόσταση δεν σημαίνει πολλά πράγματα απαραίτητα. Μπορεί να καψουρευτείτε και να βρεθείτε μέσα σε μία μέρα χωρίς να το καταλάβεις. Τώρα το μετά είναι μια άλλη συζήτηση αλλά ναι. Η πρώτη συνάντηση γίνεται εύκολα, οι επόμενες εξαρτώνται και από τις δύο πλευρές. Καλά ξεμπερδέματα?!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ