ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2016 | 19:40

Δεν με ικανοποιεί τίποτα και κανείς.

Έχω τη δουλειά που θέλω όπως τη θέλω. Έχω τη σχέση που θέλω και την αγάπη. Έχω την υγεία μου. Έχω τους φίλους μου... Αλλά έχω και ένα ιστορικό που άφησα ευτυχώς πίσω μου... Ναρκωτικά.. ενέσιμα.. meth... και σεξ χωρίς όρια... σεξ απίστευτο. για μέρες. νύχτες. non stop. ο ορισμός της ευτυχίας. Δυστυχώς η ένεση είναι ο ορισμός της ευτυχίας. Μιας ευτυχίας βέβαια πλαστής. Ψεύτικης. Αλλά κάθε βράδυ που πέφτω να κοιμηθώ... κάθε πρωί που ξυπνάω... αυτό σκέφτομαι... 7 χρόνια καθαρός κι ακόμα αυτή τη μαλακία σκέφτομαι. Νομίζω θα τρελαθώ.Για να μην παρεξηγηθώ... δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα ναρκωτικά.. μπορεί με την πρέζα να βρίσκεις την ευτυχία για δυο μέρες... αλλά όλες οι υπόλοιπες είναι μαρτύριο. Μακριά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η ευτυχία-όπως την ορίζει ο καθένας μας- μας πέφτει βαριά να την σηκώσουμε και για να μην παρεξηγηθώ δεν ειρωνεύομαι ούτε αστιεύομαι.Όταν έχουμε συνηθίσει σ' ένα μοτίβο-πρότυπο συμπεριφοράς για χρόνια,όταν μας έρχεται κάτι διαφορετικό απ' αυτό που έχουμε συνηθίσει το μυαλό μας αναζητάει την ασφάλεια και την σιγουριά του γνώριμου....Αναζητάς να γυρίσεις στα παλιά.Η ανάγκη σου να πισωγύρισεις θέλει κάτι να σου πει.Πέρα απ' αυτη την φαινομενική "τελειότητα" που περιγράφεις κάτι σου συμβαίνει μέσα σου.Θα σου πρότεινα να έρθεις και πάλι σε επαφή με τον γιατρό,τον ψυχολόγο ή το κέντρο που έκανες απεξάρτησης και να το συζήτησεις.Μην πετάξεις την προσπάθεια τόσων χρόνων.Σκέψου την ευτυχία σαν έναν ίο που που έχει μπει στον οργανισμό σου,την αναγνωρίζει ως κάτι ξένο και προσπαθεί να την αποβάλλει... Μην την πετάξεις απο μέσα σου,γιατι σου αξίζει να σαι ευτυχισμένος!Πάλεψες με τέρατα και τα κατάφερες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ