ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2016 | 09:53

Ανασφάλειες σε μια σχέση

Εχω σχεση εδω και 2 μηνες και μεχρι τωρα ειναι ολα καλα, απο τον τον αγορι μου δεν εχω κανενα παραπονο μου φερεται πολυ καλα και μ δειχνει οτι με θελει, αλλα μεσα μου νιωθω πολυ ανασφαλείς και νομιζω όλο αυτο που περναμε που ειναι για μενα το τελειο θα τελειωσει απο ώρα σε ώρα....καμια ιδεα πως να απαλλαγώ απο τις ανασφάλειες μου?
4
 
 
 
 
σχόλια
Τις εξομολογήσεις μοναξιάς του στυλ ''δεν μπορώ να βρω άντρα'', τι αντιλαμβάνομαι. Κάποιες τέτοιες όμως, ειλικρινά με ξεπερνάνε.Κορίτσι μου, ζήσε τη σχέση σου και απόλαυσέ την και μη σκέφτεσαι πράγματα για τα οποία δεν υπάρχει λόγος...
Είσαι κάπως κλειδωμένη, ενδεχομένως να είχες άσχημες εμπειρίες και να μην μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις το διαφορετικό.Φρόντισε να δέχεσαι με καλή διάθεση τα θετικά και προσπάθησε να μην συγκρίνεις τα αρνητικά με προηγούμενες καταστάσεις.Αν είναι ικανός και υπομονετικός θα σε βοηθήσει σε αυτό, γιατί θα σου κάνει καλό.Αν δεν έχει δεθεί ιδιαίτερα μαζί σου θα λακίσει.
Let him go, κανείς δεν αξίζει αυτού του είδους αρνητικότητα στη ζωή του.Tip: Πριν κάνεις σχέση βρες τα με τον εαυτό σου πριν τα βρεις με τον γκόμενο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ