ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2016 | 18:41

Θα το πω και σε οποιον αρεσει!

Αν ο αλλος δεν εχει γυμνασμενο σωμα Α-Π-Ο-Ρ-Ρ-Ι-Π-Τ-Ε-Τ-Α-Ι!!!Θελω ΑΝΤΡΑ που προσεχει τον εαυτο του,οχι παιδακι που λιωνει στο ηλεκτρονικο!Οπως προσεχω και εγω,θελω να προσεχει:)Οι κακες διατροφικες συνηθειες του αλλου μεταφερονται στο ζευγαρι.Ανοιξτε καμια ερευνα!Νους υγιης εν σωματι υγιη;)Η τακτικη γυμναστικη δειχνει πειθαρχια και η σωστη διατροφη διατηρει την καλη υγεια!Deal with it.Οσοι δεν ειστε ετσι,μην με πλησιαζετε!Με αηδιαζει η τεμπελια σας Ελληναρες.Μονο αντρες θελω:)Οχι σαπιλα.Αυτα!
41
 
 
 
 
σχόλια
Έχει καταντήσει βαρετό με τις κοπελίτσες που θέλουν τα τούμπανα, ενώ γνωρίζουν με ποιόν τρόπο γίνονται αυτά τα τούμπανα.. Και Α-Π-Ο-Ρ-Ρ-Ι-Π-Τ-Ο-Υ-Ν όποιον αρνείται να τιγκαριστεί στο φάρμακο για να το παίζουν αυτές μούρη...
Λέει πουθενά η κοπέλα για τούμπανα? Λέει για φάρμακα? Μιλάει για τρόπο ζωής. Και καλύτερα να μην μπλέκεις σε κάτι που από την αρχή ξέρεις ότι αργά-γρήγορα θα δημιουργήσει προστριβές και προβλήματα. Ούτε υπάρχει λόγος να αλλάξει κάποιος τον τρόπο ζωής του για τον άλλον (αναφερομαι και στις δύο πλευρές)
Είμαι μαζί σου εξομολογουμένη.Είναι δικαίωμα σου να έχεις το γούστο σου στους άντρες.Όλοι αυτοί που σε κράζουν θα χουν πατσοκοιλιές μέχρι το πάτωμα.Όσο για τις κοπελιές είναι οι δήθεν κουλτουριάρες που τις ενδιαφέρει πρωτίστως η πνευματική καλλιέργεια.Όλες αυτές θα τα έφτιαχναν με τον Στίβεν Χοκινγκ να ξέρεις.Τέτοια είναι η υποκρισία τους.Τουλάχιστον εσύ εισαι ξεκάθαρη!!!
Πάρε την αρνητική σου γιατί βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.Κατά πρώτον, φυσικά και είναι δικαίωμα της εξομολογούμενης να γουστάρει όποιον θέλει, όπως είναι και δικαίωμα των σχολιαστών να έχουν αντίθετη άποψη.Κατά δεύτερον, θα συμφωνήσω ότι πρέπει (οφείλουμε) να σεβόμαστε το το σώμα μας και να το περιποιούμαστε, ποτέ όμως σε σημείο υπερβολής. Και κυρίως για θέμα υγείας. Ένα όμορφο σώμα κι ένα όμορφο πρόσωπο είναι ο κράχτης, αν το μέσα όμως είναι κενό, γρήγορα γίνεται βαρετός ο άλλος.
Kατ΄αρχας καταλαβαίνεις που τη γράφω την αρνητική σου.Αυθαίρετα συμπεράσματα βγάλατε όλοι εσείς για την εξ.Ανέφερε πουθενά πως δεν την ενδιαφέρει το μυαλό;Έγραψε και το περιβόητο ρητό που μιλάει ΚΑΙ για το σώμα ΚΑΙ για το μυαλό.Καταλαβαίνετε τι διαβάζετε;Μάλλον όχι ,αν κρίνω από τα άκυρα σχόλιά σας.Αυτό για το Χόκινγκ από την άλλη το απέφυγες έντεχνα.Προφανώς δε θα ΄χεις κάτι να απαντήσεις
Τα συμπεράσματα βγήκαν βάσει των γραφόμενων, και όχι αυθαίρετα. Λέει η εξ. ότι όποιος δεν έχει γυμνασμένο σώμα Α-Π-Ο-Ρ-Ρ-Ι-Π-Τ-Ε-Τ-Α-Ι ΚΑΙ κεφαλαία, ΚΑΙ με διαχωριστικό, πόσο πιο απόλυτο πια;; Δηλαδή αν ένας έξυπνος με όχι τόσο γυμνασμένο σώμα την πλησιάσει... μάντεψε.. Α-Π-Ο-Ρ-Ρ-Ι-Π-Τ-Ε-Τ-Α-Ι. Δικά της λόγια είναι, όχι δικά μου. Μιλάει για τεμπελιά, άρα αναφέρεται σε πολύ σκληρή δουλειά για την απόκτηση ενός γυμνασμένου σώματος. Πουθενά όμως δε λέει για την παίδευση του μυαλού.Το ότι κοτσάρει κι ένα αρχαίο ρητό περί νου δεν το σώζει, κατά την άποψή μου. Θέλεις να σου απαντήσω στην ερώτηση που έθεσες, ανεξάρτητα αν εμμέσως έχω απαντήσει συν του ότι δεν απευθυνόταν προσωπικά σε μένα.. Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε έναν κουφιοκέφαλο τούμπανο και στον Χόκινγκ, θα διάλεγα τον Χόκινγκ. Γιατί θα είχαμε να λέμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Τον άλλο θα τον βαριόμουν πάρα πολύ γρήγορα.Και για να σε προλάβω, ούτε πατσόκοιλα έχω (είμαι δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, καίτοι ερασιτέχνης) ούτε μπαζόφατσα είμαι.
Θα έκανες για ταίρι της. Άντε με το καλό. Δύο τζιμάνια μαζί. Θα κάνετε αχτύπητο δίδυμο. Και οι δύο έχετε πολύ καλή κρίση. Η μία αποκαλεί τεμπέληδες τους τύπους που δεν είναι σαμπρέλες και ο άλλος αποκαλεί σαπιοκοιλιάδες όλους όσους ενοχλήθηκαν με τον τρόπο της νεαράς. Θα ρίχναμε πολύ γέλιο. Να το δοκιμάσετε.
Ας σκουντήσει κάποιο τον διαχειριστή ρε γ@μ@τωωωωωΤι θα γίνει?Θα βρω άλλη σελίδα να καυτηριάζω με τα σχόλια μου....Θα φυγω και θα κλαις κύριε διαχειριστή ...Έχω τόσα να δώσω...Έχω ρεύμα φίλε μου....Έχω και νερό...
Δε σ'αρέσει,μανίτσα μου,το τουλουμπάκι;Μην το φας.Οι δηλώσεις περιττεύουν.Δε σε προστατεύουν από το ανεπιθύμητο φλερτ του κ.Πατσοκοιλίδη.Σε κάνουν απλά αντιπαθή.
Εγώ όντας γυμνασμένος θα σε Α-Π-Ε-Ρ-Ι-Π-ΤΑ , γιατί πολύ απλά πέρα από την εμφάνιση κοπελιά, εμείς οι άντρες δε κοιτάμε μόνο το μουνί , κοιτάζουμε και τον χαρακτήρα , εσύ δυστυχώς δεν έχεις καλό , κοίταξε λοιπόν να τον "γυμνάσεις".
Κοπελια εγω μαζι σου ειμαι . Εχεις δικαιωμα να θες τον αντρα που θα ναι μαζι σου οπως γουσταρεις , μην επηρεαζεσαι απο κραξιμο κτλ . Απλα αλλες κοπελες μπορει να τον θελουν διαφορετικο , η και εσυ καποια στιγμη μπορει να ψαξεις για κατι διαφορετικο ισως . Παντως να εχεις καποιο συγκεκριμενο γουστο δεν μπορω να σκεφτω γιατι να ναι κακο πραγμα ...
Αν και στόχος μου είναι η ευεξία, η εξομολόγησή σου δεν μου λέει τίποτα. Το να μην έχει κάποιος γυμνασμένο σώμα δεν σημαίνει ότι αμελεί τον εαυτό του. Επίσης, να σε ενημερώσω ότι πολλοί άνδρες με τις ''τέλειες'' προδιαγραφές μόνο υγεία δεν εκπέμπουν. Deal with it.
Προσωπικά, σιχαίνομαι την γυμναστική.Την βαριέμαι.Δεν έχω περιττά κιλά, απλά προσέχω την διατροφή μου.Και δεν προτίθεμαι να αλλάξω για κάποια.Σιγά μην λιώσουμε στο γυμναστήριο για να μας κάτσεις ρε κοπελιά.
Τι; Μυρίζει χαζογκόμενα; Όχι μωρέ, δε νομίζω. Είναι άποψή σου και είναι σεβαστή, όχι όμως και δεκτή. Μπορεί αυτό που ζητάς να είναι εύλογο, έναν άντρα γυμνασμένο και προσεκτικό όσον αφορά στη διατροφή του, ο τρόπος σου όμως είναι επιεικώς Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ!Και κάτι τελευταίο. Απευθύνεσαι σε όσους δεν είναι έτσι όπως τους θέλεις και τους λες να μη σε πλησιάζουν. Πίστεψέ με ότι δε θα το έκαναν ούτως ή άλλως. Γιατί μπορεί να είσαι γυναικάρα, να έχεις το σώμα το υγιές που θέλεις, αλλά ο νους είναι βαριά ασθενής. Μια αρχή καλή για εσένα είναι να μάθεις να μιλάς λίγο πιο κόσμια.Έπειτα έλα ξανά και ζήτα αυτό που θες.Γεια.
Καλυτερα να μουν χοντρη (βαρελα ομως) παρα σαπια στα μυαλα και κομπλεξικη σαν εσενα. Να σου πω ενα μυστικο; Κανεις δε σε πλησιαζε ετσι κι αλλιως γιατι μυριζαν τη σαπιλα απο χιλιομετρα, απλα απο το φθονο σου και τη μιζερια σου μπηκες εδω να ξεσπασεις. Το δυστυχημα ειναι οτι ατομα σαν εσενα δε παιζει να αλλαξουν ποτε. Τουλαχιστον οι αλλοι για τους οποιους γραφεις μπορει και να ξεκινησουν υγιεινη ζωη καποτε αλλα εσυ μια ζωη θα μεινεις με μυαλα σκουπιδια! Πιστευω παντως οτι τρολαρεις ή εισαι σφιχτερ που δε του καθεται καμια.
Ενα καλογυμνασμένο σωμα ,η ενασχολιση(σε φυσιολογικα πλαισια)με το γυμναστηριο και προσεγμενη διατροφη είναι πολύ ελκυστικό και για τα δυο φύλα,δεν λεω,όμως εαν ψαχνεις γκομενο μονο απο το σωμα μην παραξενευτεις εαν ο τουμπανιαρης του γυμναστηριου σου που θα πλησιασεις σε χρησιμοποιήσει μονο για την "κωλαρα"σου και σε έχει για να σε πηδάει μονο.Σόρυ που γίνομαι κυνικη αλλά ο,τι δίνεις παίρνεις! Και να σου πω την αλήθεια σκεπτόμενη νεα παιδια στην ηλικια μου που ξέρω και πάνε στο γυμναστήριό μου μονο σκόνες πρωτεινης και βάρη ξέρουν να κανουν μονο για τις γκομενες και το βραδυ καπνισμα ,ποτό και δεν συμμαζευεται...
Καταρχάς, γιατί γενικεύεις και θεωρείς πως όλοι οι "Ελληνάρες" είναι τεμπέληδες και αγύμναστοι;Κατά δεύτερον, εάν το μοναδικό κριτήριο επιλογής συντρόφου για σένα είναι το γυμνασμένο κορμί μόνο ένα σχόλιο μπορώ να κάνω: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Δεν διαφωνώ καθόλου με τα οσα λες για την υγεία κτλ..σίγουρα η σωστή διατροφή και άσκηση δείχνει πειθαρχεία και σεβασμό ως προς τον εαυτό μας.Να ξέρεις όμως πως οσο θα μεγαλώνεις (γιατί είμαι σίγουρη πως δεν είσαι άνω των 25)...θα καταλάβεις πως τα μάτια σου θα πάψεις να τα εμπιστεύεσαι τοσο.. Θα καταλάβεις ίσως πως είναι και τα πιο μεροληπτικά όργανα που έχει το σώμα σου.Η εικόνα είναι μόνο μια επιφάνεια που κρύβει ενέργεια..Να νιώθεις και να ανακαλύπτεις την ενέργεια..εκεί είναι η ουσία!Ασε που η ζωή παίζει απρόβλεπτα,με δικούς της νόμους!Οπότε κράτα κάπου πίσω στο μυαλό σου πως δεν είναι καθόλου απίθανο μελλοντικά να πέσεις στην ίδια σου την παγίδα που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ρηχότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα standarts σου.
Δεν νομιζω οτι ειπε κατι λαθος στο θεμα υγεια. Οντως η σωστη διατροφη προυποθετει και καλυτερη υγεια. Απλα τα νεα παιδια πιο πολυ κανουν χρηση διαφορων ουσιων που δημιουργουν προβληματα και εκει νομιζω οτι θες να καταληξεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ