ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2016 | 15:11

Το λες η δεν το λες;

Ένας φίλος μου έχει ανοίξει μπουγάτσα-καφε ,αλλά η μπουγάτσα του δεν τρώγεται!Ουτε και η τυρόπιτα!Τα παίρνει κατεψυγμένα όπως οι περισσότεροι πλέον, αλλά και παλι δεν... Προς το παρόν πηγαίνω για καφέ αφού τον έχει φθηνό και ευτυχώς ξέροντας την οικονομική μου κατάσταση δεν επιμένει να πάρω κάτι να φάω, αλλά βλέπω το μπουγατσατζιδικο του άδειο σε σχέση με ενα άλλο πιο κάτω που είναι παντα γεμάτο και έχω μπεί στο τρυπακι να σκέφτομαι αν πρέπει να του το πω ή όχι, αλλά χωρίς να θέλω να τον στενάχωρησω!
7
 
 
 
 
σχόλια
Πες του να παρει απο αλλο προμηθευτη ,εκτος κ αν το αλλο μπουγατσατζιδικο εχει λογο που ειναι γεματο εκτος της γευσης (πχ ονομα στη γειτονια ή τιποτα τετοιο ) . Εκτος και αν ο φιλος σου πουλαει σαπιλα ξερω γω :Ρ
Φαντάστηκα διάλογο μεταξύ σας...:Φίλος: Κάτσε να σε κεράσω μια μπουγάτσα!Εσύ: Μπα, ευχαριστώ, ήρθα φαγομένος/η...Φίλος: Επιμένω!Εσύ: Καλά, αφού επιμένεις...(Πάει να φέρει την άγευστη μπουγάτσα και όπως έρχεται πίσω του πέφτει κάτω)Εσύ: (με τάχα μου μεγάλη απογοήτευση ζωγραφισμένη στα μάτια) Ωχχχ, δεν τρώγεται η μπουγάτσα...Φίλος: Γιατί, επειδή έπεσε κάτω ε...;Εσύ: Και για αυτό, μα όχι μόνο!
οι προθέσεις σου είναι καλές, αλλά το ζήτημα χρειάζεται να το διαχειριστείς με τρόπο για να μην παρεξηγηθεί.μπορείς να του πεις για παράδειγμα συζητώντας ''οι μπουγάτσες που φέρνεις είναι φρέσκες ή κατεψυγμένες;'' και ανάλογα πως παει η συζητηση να του πεις ότι σε άλλα αντίστοιχα μαγαζιά που άλλαξαν προμηθευτή, αυξήθηκε η πελατεία κλπ.
Να του το πεις βεβαίως, με τρόπο. Αν δε μπορεί να αντέξει την κριτική του φίλου του και δεν έχει το νου του στο πώς να βελτιώνεται, δεν πρόκειται να διατηρήσει την επιχείρησή του.Ειδικά με την κρίση έχει πάρει μπρος το ξεσκαρτάρισμα. Καιρός ήταν.
Κι εγώ δεν θα ήξερα τι να κάνω..Όμως θα λάμβανα σοβάρα υπόψιν το εξής..Εάν ο φίλος είναι άνθρωπος συγκαταβατικός που δεν παρεξηγείται με το παραμικρό και καλοπροαίρετος τότε θα του έλεγα την αλήθεια για το καλό του και μόνο..Εάν πάλι είναι άτομο που θίγεται και θα θεωρήσει ότι εσύ είσαι κακοπροαίρετος τότε άστο..Αν και ο ίδιος λες να μην έχει καταλάβει ότι δεν τρώγονται οι μπουγάτσες του??? Δεν τις δοκίμασε και ο ίδιος ή δεν το καταλαβαίνει απ' την πελατεία του??

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ