ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2016 | 00:46

Ιδέες

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 1 χρόνο και 3 μήνες! Όλα είναι σαν τον πρώτο καιρό και ίσως δυνατότερα..Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Το θέμα είναι πως εγώ , έχω έντονες ορμές στο σεξουαλικό κομμάτι και μου αρέσει να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, όπως πχ μέρη (πάρκα, πάνω στο αυτοκίνητο, σε σκάλες, σε τουαλέτα) . Εκείνος θέλει επίσης, απλώς περιμένει να πω εγώ αυθόρμητα κάποια νέα ιδέα και δεν έχω... Θα ήθελα κάτι που δεν έχω ξανακάνει και να του μένει και εκείνου αξέχαστο. Είχατε κάποια ξεχωριστή εμπειρία ?
4
 
 
 
 
σχόλια
H λύση που προτείνει ο Κασκαντέρ δείχνει την απόλυτη σαπίλα της κοινωνίας μας, που τυφλωμένη από τα σούργελα που πηδιούνται σαν τα σκυλιά αριστερά και δεξιά, θέλει να απαξιώσει το Πνεύμα και το Συναίσθημα. Αλλά βέβαια κανείς ό,τι του αξίζει παίρνει στην ζωή. Εγώ για παράδειγμα δεν βρίσκω μόριο για μόριο, έχω τον μοριοδιώχτη.
Να κάνετε την στάση τηγάνι!!Λοιπόν άκου....Θα πάρεις μια μεγάλη μακρουλή λεκανη για μα χώρας σχεδόν ολόκληρη απο κάτω στα τέσσερα.Μεγάλη προσοχή στο σχεδόν που έγραψα! Έχει σημασία...Θα σε σκεπάζει και θα το κάνετε σε doggy style...you know...Απο την ένταση θα σου βγαίνει το κεφάλι απο μπροστά.Τότε θα παίρνει το τηγάνι απο δίπλα και θα σε κοπανάει μια στο κεφάλι και θα ξαναμπαίνεις μέσα!!!Καλύτερα να γίνεται ανάμεσα σε κουζίνα και πλυσταριό για να είναι κοντά τα αξεσουάρ....Δοκιμασμένο!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ