ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2016 | 19:56

Πρόσφατα πληροφορήθηκα

μάλλον από έγκυρη πηγή ότι ο σύζυγός μου και πατέρας των παιδιών μας με απάτησε με μια συνάδερφο. Εγώ απουσίαζα από την πόλη μας όλη τη χρονιά για δουλειά,μαζί με τα παιδιά μας.Η συμπεριφορά του προς εμάς δεν άλλαξε, ήταν πάντα το ίδιο αγαπησιάρης και περιποιητικός,ήρθε μάλιστα για μεγάλα χρονικά διαστήματα κοντά μας, γιατί του λείπαμε.Δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ. Μέχρι στιγμής δεν του έχω πει τίποτα ούτε έχω δει από την πλευρά του σημάδια που να μου δημιουργούν υποψίες.Να αναφέρω επίσης ότι λόγω παιδιών δεν υπήρξε απόσταση μεταξύ μας, ίσα ίσα δεθήκαμε περισσότερο και μάλιστα μετά την απόκτησή τους το σεξ είναι απογειωτικό.Μήπως είναι ψέμα; Εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα.Αλλά πάλι υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;Από τη στιγμή που το έμαθα δεν με χωράει ο τόπος.Δεν θα ήθελα να το είχα μάθει,τώρα τρώγομαι να το κουβεντιάσω μαζί του,αν και το διαζύγιο είναι σίγουρο από την πλευρά μου, αν το παραδεχτεί. Ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι θα βρισκόμουν σε αυτήν την κατάσταση.Νιώθω πολύ μπερδεμένη και απογοητευμένη.Παρακαλώ πολύ, θα ήθελα τη βοήθειά σας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Προτείνω να του μιλήσεις, αλλά χωρίς νεύρα και υστερίες. Φαντάζομαι ότι από την αντίδρασή του, θα καταλάβεις πολλά. Κανονικά δεν θα σου έλεγα να συζητήσεις μαζί του, γιατί απλά θα παίξεις το παιχνίδι της "μάλλον έγκυρης πηγής"... Όμως επειδή καταλαβαίνω ότι σε απασχολεί έντονα και ότι δεν θα βρεις ηρεμία, ο καλύτερος τρόπος είναι μια ήρεμη και ώριμη συζήτηση.
Πρωτα απ ολα υπηρχε χρονικο διαστημα που ελειπες αρα η πηγη εχει πατημα και απλως να θελει να σας κανει κακο. Τον βαζεις κατω και τον ρωτας αν ισχυει και αν ισχυει γιατι το εκανε. Φαινεσαι μορφωμενη και θα καταλαβεις πολλα απο την αντιδραση του. Εγω θα σου προτεινα να καθησεις και να σκεφτεις. Τι ειναι πολυτιμοτερο. Η οικογενειακη ειρηνη η ο εγωισμος και η καταπατηση της αξιοπρεπειας οταν ο ανθρωπος μας μας προδιδει; νομιζω πως σαν μανουλα που εισαι ισως θα επρεπε να εισαι περισσοτερο διαλακτικη και να μην εισαι απολυτη στο θεμα του διαζυγιου. Ολοι περναμε κρισεις και ειναι στο χερι μας να τα ξεπερναμε, να συγχωρουμε και να προχωραμε μπροστα. Του εχεις τυφλη εμπιστοσυνη, περνατε καλα οποτε μαλλον πρεπει απλως να το συζητησεις ωστε να μην σε δηλητηριαζει η ιδεα. Καλη τυχη να εχεις. Ευχομαι ολα να ειναι καλα.
Δηλαδή η έγκυρη πηγή ήταν παρούσα κατά τη διάπραξη του εγκλήματος;Καλή μου, επειδή νιώθω ότι μάλλον η ''πόλη σας'' είναι επαρχιακή πόλη, όταν έμενα στην επαρχία πριν καμία δεκαετία ξέρεις ότι αν έβαζα στη σειρά όσες είχαν κάνει σχέση μαζί μου (κατά τα λεγόμενα του ''κόσμου'') θα μάζευα ένα τάγμα γυναικών; Άσε που είχα αρραβωνιασθεί (!!!) κιόλας χωρίς να το γνωρίζω..... Τι θέλω να πω; για δες τις ''έγκυρες'' πηγές σου πόσο ''έγκυρες'' είναι και μετά τα ξαναλέμε....