ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2016 | 00:33

ψυχολόγος, συμβουλή

εδώ και καιρό, μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να πάω σε ψυχολόγο. είμαι 24 χρονών και νιώθω πως κάποια πράγματα δεν τα διαχειρίζομαι όπως θα πρεπε, και ότι δεν έχω βρει την εσωτερική μου ισορροπία. θα μου πείτε έχουν γίνει δύσκολες πλέον και οι ανθρώπινες σχέσεις, είναι και η εποχή, η κρίση κλπ. και έρχομαι να ρωτήσω το εξής: αξίζει όντως? λέτε να βοηθήσει? πολλοί λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά και ότι δεν κάνει δουλειά. το ξέρω πως εξαρτάται από τον θεραπευόμενο και το πόση δουλειά είναι διατεθειμένος να κάνει με τον εαυτό του, αλλά ρε παιδιά βλέπεις αποτελέσματα εν τέλει? έχω περάσει δύσκολες περιόδους στη ζωή μου, περιόδους μοναξιάς (γιατί ήμουν εξωτερικό), έχω περάσει σαββατοκύριακα που δεν έβλεπα άνθρωπο, κρίσεις πανικού, άγχη λόγω σχολής κλπ. έχει χρειαστεί ακόμα να πάρω και αντικαταθλιπτικά για ένα διάστημα (μετά από διάγνωση γιατρού) γιατί δεν άντεχα άλλο, υπήρχαν φάσεις που είχα φτάσει τα 44 κιλά. ίσως σε κάποιον να φαίνονται ασήμαντα όλα αυτά , για μένα όμως ήταν ένα βουνό. και δυστυχώς όλα αυτά αφήνουν κάποια κατάλοιπα μέσα σου. όμως είναι πραγματικά τα χάπια η λύση, ή το πόση δουλειά πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου παίρνοντας βοήθεια από τον κατάλληλο άνθρωπο?
2
 
 
 
 
σχόλια
Το μόνο που θα κρατίσω απ όλο αυτό είναι 'πόση δουλειά πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου παίρνοντας βοήθεια από τον κατάλληλο άνθρωπο?' και η απαντηση σου για όλο αυτα και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ο ευατό σου άμα δεν μπορεί τότε μην περιμένεις να σε βοηθήσει κανείς. Κανείς δεν μπορεί να σε ξέρει όσο ο εαυτός σου, το μόνο που μπορουν να κάνουν οι άλλοι γι εσενα είναι να σε εμψιχόσουν για να προχωρίσεις γι αυτό που κάνεις και να σε δείνουν συμβουλές που αυτοί πιστεύουν οτι ειναι σωστο γι αυτούς (άσχετα άμα έιναι αληθές ή ψευδές συμβουλη/ες). Βάλε στόχουν και κάντους πράξεις, ασχολίσου με πράματα, όλα είναι στο μυαλό.
Να σου κανω το ερωτημα σου διαφορετικο:-Παιδια, επεσε πανω μου ενα τρακτερ. Πηγα στο νοσοκομειο, οι γατροι μου εβαλαν λαμες στο ποδι. Στο σημερα εκανα τις θεραπειες αλλα ακομη κουτσαινω καπου καπου νιωθω οτι ποναω κιολας και σκεφτομαι να παω στον ορθοπαιδικο μου... Ε ΝΑΙ Λοιπον. ΝΑ ΠΑΣ. Και να μη σταματησεις μεχρι να περπατησεις οπως πρωτα γιατι μπορεις. Μην το υποτιμας. Δε σημαινει οτι κατι μας ποναει γιατι το χτυπαμε. Ότι ποναει, σημαινει οτι υπαρχει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ