ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2016 | 03:19

Just a thought

Γιατί άραγε στην κοινωνία μας η καλοσύνη είναι μειονέκτημα και αδυναμία ;αν και μόλις 21 ετών διαπιστώνω ότι όσο σεβεσαι ,είσαι καλός και διατεθειμένος να κανεις τα πάντα για ανθρώπους που θες στην ζωή σου αυτοί θα το βρουν σαν πάτημα να σε εκμεταλλαυτουν. λυπάμαι για όλους εκείνους που πέφτουν θύματα συναισθηματικής εκμετάλλευσης σε προσωπικες-φιλικές σχέσεις για να καλύπτουν οι άλλοι τις ανασφαλειες και την ματαιοδοξία τους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η καλοσύνη είναι το πλέον βασικό μειονέκτημα σήμερα, μαζί με την ευγένεια φυσικά: αν δε σε ''φοβούνται'', δε σε σέβονται, σε θεωρούν καλό παιδάκι και σε πατάνε, καθένας με τον τρόπο σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις κάθαρμα για να δεις άσπρη μέρα, απλά θεωρώ ότι πρέπει να βάζεις όρια, και εκεί που ''πρέπει'' να είσαι καλή. Το πού ''πρέπει'', θα το δεις μόνη σου στην πορεία. Καλή συνέχεια.
Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις, αναμετριέσαι πρώτα με τον εαυτό σου, με αυτό που είσαι και αυτό που θα ήθελες να γίνεις, ο τρόπος που θα ήθελες να εξελιχθείς.Κοστίζει κόπο, χρόνο, πολύ δουλειά και σίγουρα πολλές εκπλήξεις(ομολογώ οι περισσότερες δυσάρεστες) κάθε τέτοια αναμέτρηση.Μα σου λέει και ποιος είσαι, τι αντέχεις να κάνεις, πως μπορείς να διεκδικήσεις τα θέλω σου, το χώρο σου, τους ανθρώπους γύρω σου χωρίς να έρχεσαι σε ευθεία κόντρα με τον ίδιο σου τον εαυτό και χωρίς να κάνεις εκπτώσεις.Δεν είναι πάντα εύκολο, για την ακρίβεια δεν είναι ποτέ εύκολο, όμως σιγά σιγά μαθαίνεις να προφυλάσσεις τον εαυτό σου, χωρίς να πάψεις να τον αναγνωρίζεις, χωρίς να γυρίσεις να τον κοιτάξεις και να αναρωτηθείς πως έγινες αυτό που τόσο σε ξένιζε πριν χρόνια.
No no no! Δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Λοιπόν, να προσπαθείς να κρίνεις τον άνθρωπο που έχεις ενώπιόν σου. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι όπως αυτοί που περιγράφεις και όλοι μας τους έχουμε συναντήσει, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν φίλοι που στέκονται καλύτερα και από οικογένεια, που είναι αδέρφια σου και σε γεμίζουν, σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Και είμαι απόλυτη σε αυτό γιατί το ζω.Μία γύρα να κάνεις εδώ μέσα (στα σχόλια εννοώ) θα δεις πως δεν ισχύουν τα λεγόμενά σου. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ακούνε, συμβουλεύουν και ενδιαφέρονται. Απλά θα πρέπει να ψάξεις λίγο να τους βρεις. Μην σκέφτεσαι έτσι και μην μετατραπείς σε κάτι που απεχθάνεσαι κρίμα είναι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ