ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2016 | 14:36

...

Μπορεί κάποιος να μου πει κάτι ώστε να αρχίσω να σκέφτομαι θετικά, να σταματίσω να είμαι εξαρτημένη από ένα τύπο π με έχει για καβάτζα, να βρω κόσμο να βγαίνω να πηγαίνω βόλτες, να ερωτευτώ,να αρχίσω να είμαι χαρούμενη κ ευτυχισμένη!το θέλω όσο τίποτα άλλο...πώς θα το καταφέρω; Έχει τόσο ωραία μέρα και εγώ κάθε μέρα μιζεριάζω όλο και περισσοτέρο...:/βοηθηστε με κάποιος σας παρακαλώ!
5
 
 
 
 
σχόλια
Μπορουμε να γραφουμε ολη μερα οοοοοολοι εδω μεσα ....και παλι να μην διαβασεις αυτο που θελεις ....Γιατι ισως αυτο που θελεις να ακουσεις το εχεις πει ηδη στον εαυτο σου μεσα σου ...απλα αρνεισαι να το ακουσεις.Δεν εχεις αναγκη την γνωμη μας .Ξερεις τι πρεπει να κανεις .Ξερεις οτι σε εχει καβαντζα και μενεις....Ξυπνα μια μερα και πιστεψε σε σενα και περισσοτερο στη δυναμη σου.Ζησε για σενα και οχι για τα θελω του αλλου .Γινε εσυ η καλυτερη εκδοχη του εαυτου σου.Θελει κουραγια ναι,αλλα σιγουρα τα εχεις αλλα θελει να σκαψεις καλα.Η ζωη ειναι δικη σου και οι στιγμες λιγες...Κοιτα να τις ζησεις οσο λιγοτερα μετανοιωμενα μπορεις.
Βοηθησε τον εαυτο σου να βγει απ αυτη τη κατασταση.παρατα τον τυπο,αρχισε δραστηριοτητες,γυμναστηριο κλπ κ κανε νεες παρεες.απεγκλωβησου!ποτε δεν ειναι αργα.αρκει να το παρεις αποφαση!
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Κλασικό αλλά μεγάλη αλήθεια. Άρχισε σιγά -σιγά να πηγαίνεις βόλτες μόνη σου και επίσης ριξ' του το πρώτο άκυρο την επόμενη φορά που θα σε πάρει. Been there, done it!!
Παντα το πρωτο βημα ειναι το πιο δυσκολο.Απλα ξεκινα να κανεις πραγματα βγες διασκεδασε και ολα τα αλλα θα ερθουν.Στο λεω εγω παροτι ειμαστε στην ιδια θεση.....

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ