ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2016 | 20:44

Με αφορμή μια άλλη εξομολογήση

Πιστεύετε πως οι άνθρωποι μπορεί να έχουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σεξουαλικές επαφές με άλλους ανθρώπους χωρίς όμως να αναπτύσσονται συναισθήματα; Επειδή διάβασα κάπου που έγραφε κάποιος πως έχει 7 χρόνια σεξουαλικές επαφές με την ίδια κοπέλα και κάποια του έγραφε ότι οι δυναίκες δεν είναι δυνατόν να κάνουν σεξ χωρίς να υπάρχει συναίσθημα, δηλ. για τους άντρες το θεωρείται φυσιολογικό να συμβαίνει;
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγω εγραψα εκεινο το σχολιο. Μιλουσα φυσικα εντελως γενικα μιας και ο κυριος δεν ανεφερε λεπτομερειες. Θεωρω πως οι γυναικες ειναι πιο συναισθηματικες και θεωρω απιθανο μια γυναικα να μην τρεφει συναισθηματα για τον εραστη της μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Η αναγκη για ασφαλεια για τρυφεροτητα την κανουν να δενεται πιο ευκολα. Ο ρολος του αντρα ειναι διαφορετικος και πιστευω πως υπαρχουν εκει εξω αντρες που θα συντηρουσαν μακροχρονιες σεξουαλικες σχεσεις μονο για την καλυψη των αναγκων τους. Δεν μιλησα για συντομες σεξ. Σχεσεις. Εκει και τα δυο φυλα εννοειται πως μπορουν να συνεβρεθουν διχως συναισθημα. Τον διαχωρισμο τον εκανα λογω χρονικου διαστηματος.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον άνθρωπο κι όχι τόσο με τα χρόνια, ή την φύση της σχέσης, του στυλ κάποιοι άνθρωποι θα αισθάνονται no matter what, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.
Εχει τοσο δαιμονοποιηθει το σεξ ωστε καποιοι ευφανταστοι μεν, αδιακορευτοι δε, αποφασισαν οτι εκτελειται απο μηχανες. Φυσικα το σεξ απο μονο υου ειναι ενα ισχυρο συναισθημα: λεγεται σαρκικη αγαπη.