ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2016 | 04:58

Φιλία

Είμαι 30 χρονών. Είμαι γκέι άντρας και η παρέα μου αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά απο στρέιτ άντρες. Τις προάλλες ένας από τους φίλους μου χώρισε την κοπέλα του γιατί όπως έμαθα από άλλον φίλο μας του έλεγε ότι δε μπορεί να βγαίνει μάζι μας ή να αράζουμε όλοι μαζί όταν έιμαστε παρόντες και εγώ με το σύντροφό μου γιατί όπως του έλεγε δε συμφωνεί με αυτά και την αηδιάζουν. Ήταν μαζί περίπου 9μήνες αλλά το τελευταίο 5μηνο άρχισε να μας τη γνωρίζει. Νιώθω άσχημα και κάπως υπεύθυνος για αυτό που έγινε. Ο φίλος μου που μου τα είπε αυτά μου λέει οτι δεν πρέπει να αισθάνομαι έτσι διότι όπως φάνηκε είχαν πολύ διαφορετικές αξίες και αντιλήψεις και συνεπώς αργά ή γρήγορα θα γινόταν αυτό και ότι δε του άξιζε αλλά και πάλι εγώ νιώθω άσχημα για εκείνον. Τι πιστεύετε??
3
 
 
 
 
σχόλια
Ρε γλυκουλη μην νιώθεις ενοχές! Δεν είσαι εσύ υπεύθυνος για ότι ζαριά έρχεται στον καθένα! Σίγουρα έπαιζαν και άλλα θέματα με την κοπελιά. Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι ποθ σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο! Μη δίνεις σημασία!
Δεν υπαρχει λογος να νιωθεις υπευθυνος για τις αποψεις της γιατι ο λογος που ο φιλος σου την χωρισε ειναι οι αποψεις της που προφανως δεν του ταιριαζουν!Δεν εχεις καμια ευθυνη :)