ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2016 | 21:58

Ειμαι σε απογνωση...

Αυτη εκανε το βημα για να καταλαβω οτι της αρεσω,με επιασε τελιως απροετοιμαστο γιατι δεν περιμενα να κανω κατι με κοπελα απο τη σχολη...Μαρεσει πολυ ειναι πολυ ομορφη και γλυκια αλλα κολαω ασχημα.Εχω 2 χρονια να κανω σχεση και γενικα να μιλαω με καποια κοπελα και ανχωνομαι πολυ.Με τον τροπο μου της δινω να καταλαβει οτι δεν με ενδιαφερει αλλα μεσα μου καιγομαι και δεν το κανω εσκεμενα απλα ετσι μου βγαινει...Ειναι τοσο απλο να παω να της μιλησω να γνωριστουμε και ολα να κυλισουν ομαλα και ωραια αλλα παντα τα κανω περιπλοκα και δυσκολα...Δεν αντεχω αλλο!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Λέγεται δεν έχω @@ και θα το βρίσκεις μπροστά σου μια ζωή .Όχι μόνο με κοπέλες.Ζήτα της να πάτε για καφέ.Δείξτης ότι νιώθεις με ωραίο τρόπο.Όχι απαραίτητα με λόγια που κουράζουν.Να έχεις αυτοπεποίθηση και αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις κάνε κίνηση και όπου βγει.Αν δεν κάτσει next plz .Έτσι είναι η ζωή δυστυχώς.