ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2015 | 00:42

Χαζή απορία .

Ρε παιδιά,πώς γίνεται οι ηθοποιοί όταν παίζουν ερωτικές σκηνές να μην...ξεσηκώνονται;Και κάτι ακομα..Πώς δεν έχουν πρόβλημα στις σχέσεις τους; όταν το ταίρι τους ας πούμε ξέρει πως για έναν ρόλο πρέπει να φιλήσουν κλπ κάποιον άλλο/άλλη δε δημιουργείται μεεταξύ τους χάσμα;Ζηλιάρα δεν είμαι,αλλά με ηθοποιό δεν τα φτιάχνω!Να ξέρω ότι φασώνεται με άλλη και να το ανεχομαι?!?!ΠΟΤΕ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν το έχει πράγματι απορία να σου την λύσω. Γιατί έχουν 25 άτομα τριγύρω τους το συνεργείο να ζουζουνίζουν και να είναι εκείνοι ντυμένοι. Γιατί τους διακόπτουν κάθε 30 δεύτερα για να πάρουν την σκηνη ξανά και ξανά λήψη. Γιατί σε κάθε κόψιμο σκηνής θα έρθει ο μακιγιέρ και θα διορθώσει το μακιγιάζ (προσώπου και σώματος) και θα ψεκάσει και με νεράκι για να φαίνονται ιδρωμένοι (απ'το πάθος ντε!) Γιατί ο σκηνοθέτης θα φωνάζει "κατ" κάθε λίγο. Γιατί γενικώς θα τους διακόπτουν συνέχεια. (Βασικά κάνε ένα μωράκι και θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα κι ανέξοδα πώς είναι να κάνεις έρωτα σαν σταρ του σινεμά!)
Γενικά βαριέμαι πολύ με τέτοιες εξομολογήσεις αλλά στην περίπτωση σου θα κάνω μια εξαίρεση.. Ας έρθει ηθοποιός (ναι ναι από αυτούς που παίζουν σε ευρείας απήχησης ταινίες με ερωτικές σκηνές) να σου την πεσει πρώτα και μετά εσύ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ να μην τα φτιάξεις μαζί του. Υ.Γ. Ποιος ανόητος σε είπε ζηλιάρα εσένα? Α πα-πα..
Καλό είναι να μην ξεκινήσεις σχέση με έναν άνθρωπο που έχεις (εσύ) πρόβλημα με το επάγγελμά (του). Όσο πιο πολύ ταιριάζεις με τον άλλο τόσο λιγότερα προβλήματα θα έχετε μεταξύ σας.