ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2015 | 02:01

Πώς γίνεται...

να σε αγαπάει μια κοπέλα, ενώ της έχεις κάνει τον βίο αβίωτο και να την δουλεύεις κάργα στα ερωτικά;Είναι άραγε, τόσο Ματίνα Μανταρινάκη ή έχει απλά την ανάγκη να καταπιάνεται από κάποιον;Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.Πετάγομαι στα jumbo τώρα, να της αγοράσω ένα μονόπετρο, που της έχω τάξει. Μπουαχαχα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε, είσαι ηλίθιος, δε σε λέω μ@λ@κ@ γιατί από αυτό όλοι μας είμαστε. Επειδή υπάρχουν τέτοιοι κωλοχαρακτήρες, τρώμε μετά εμείς οι διαφορετικοί άντρες στην μάπα ξινίλα κι εκδίκηση από κάποια κορίτσια, μετά, ακόμη και αν ποτέ δεν τις φταίξαμε σε τίποτα.Γι' αυτό μετά τρώμε στη μάπα χρυσωθήρες, χριστιανοταλιμπάν, female-troll και όλα αυτά τα γνωστά και όμορφα...Ξέρεις ρε, εγώ πόσα χρόνια ψάχνω για σοβαρή και όμορφη σχέση με μια κοπελίτσα καλή και ήσυχη, και αντί για αυτό αναγκάζομαι να κάνω φάσεις και ξεπέτες με όποια μπορώ να τυλίξω, μέχρι και με κάποιου άλλου, γιατί αυτά τα κορίτσια σπανίζουν; Κι εσύ έχεις το μεγαλύτερο θησαυρό και τον πετάς στα σκουπίδια!Κι αν θες να ξέρεις βλαξ, η ηθοποιός που έπαιζε τη Ματίνα Μανταρινάκη είναι γκομενάρα και κορμάρα, είναι στα 45 και μοιάζει με εικοσάρα, γελοίε, έ, γελοίε!
Η καταληξη είναι σχεδόν πάντοτε η ίδια. Κάποια στιγμή το θύμα γίνεται θύτης και ο πρώην θύτης που δεν περίμενε ποτέ πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε τρέχει και δε φτάνει. Δήθεν μετανιώνει.Υπάρχει φυσικά και η άλλη κατάσταση κατά την οποία εξ΄αρχής ο απατημένος αντιλαμβάνεται αλλά δεν ασχολείται διότι πράττει καθ΄όμοιον τρόπο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ