ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2015 | 03:03

Εκανα μια βλακεια

Εβαλα τα λευκα μου αθλητικα στο πλυντηριο στους 60, ενω συνηθως τα βαζω στους 30!Απο αφηρημαδα μου ξεφυγε και τελικα το ενα παπουτσι αποκολληθηκε απο τον πατο του!Δεν αγοραζω ποτε αθλητικα καθως παντα μου εδινε τα δικα της η αδερφη μου για λογους οικονομιας.Εκεινη που δουλευει αγοραζει μεν καλα αθλητικα, αλλα περναμε συνολικα εως και 5-6 χρονια με αυτα!Κι εγω η χαζη τοσο καλο παπουτσι το κατεστρεψα και δεν εχω με τι να παω να τρεξω τωρα.Οχι τιποτε αλλο αλλα για να αγορασω αλλα παπουτσια δεν εχω ουτε για αστειο και επειδη κανω δυνατη προπονηση αν παρω κακο παπουτσι θα το λιωσω εντος 2 εβδομαδων.Ποσο πιστευετε οτι θα στοιχισει να το κολλησω;Ειμαι φοιτητρια και δε θελω να με κατακλεψουν γιατι οι περισσοτεροι βλεπουν πελατες με κυαλια πλεον.Και δε μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο!Αν καποιος εχει ιδεα απο πιθανες τιμες ας μου πει ενα ποσο πανω κατω να εχω μια ιδεα!Ενα ταλιρο πιστευω θα το φαω, αλλα για δεκαρικο που λεει η αδερφη μου μου φαινεται υπερβολικο..δε τα βρισκουμε στο δρομο ρε παιδια, μια κολλα βαζουν στην τελικη.Ευχαριστω και σορρυ για την ακαταλληλοτητα της ερωτησης!
2
 
 
 
 
σχόλια
Και εγώ δεν νομίζω να σου πάρει 10ε (έχω κολλήσει παπούτσι και με 2)..Αλλά πες οτι σου παρει και 10, το θέμα ειναι να σου κάνει καλή δουλειά για να σου κρατήσει..Από το να πάρεις καινούρια αθλητικά, δεν μου φαίνεται και κανενα τρομερό ποσό και εύκολα το αναπληρώνεις ακυρώνοντας ένα ποτό εξω ή καφέ. .

Απεργία της ΓΣΕΕ