ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2015 | 19:56

πρωτη μερα στο πανεπιστημιο

παιδια πως ειναι η πρωτη μερα στο πανεπιστημιο για εναν πρωτοετη φοιτητη? θα φυγω πολυ μακρια απο την πολη μου (Κρητη ---> Αθηνα) και πραγματικα εχω τρομερο αγχος, νιωθω οτι κανεις δε θα με κανει παρεα και θα στεκομαι σαν την κακομοιρα μεχρι να μου μιλησει καποιος. Σαν να πηγαινω για σφαγη ενα πραγμα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αααα τι ωραία!Καλή αρχή σου ευχομαι και να περάσεις τέλεια.Στην αρχή είναι όλοι ψαρωμένοι και θέλουν και αυτοί να βρουν παρέα. Την θυμάμαι σαν τώρα αυτην την μέρα. Μας είχαν πεί να πάμε και απο τις 8 το πρωί- αν είναι δυνατόν- και είμασταν όλοι μισοκοιμισμένοι.
Μην φρικάρεις! Όλοι στην αρχή έτσι είναι! Σε λίγες μέρες θα βγαίνετε όλοι μαζί μπούγιο και μετά θα "κοπείτε" σε πιο ταιριαστές μικρές παρεούλες. Αχ τι ωραία χρονάκια...Πάντως, την πρώτη μέρα στη σχολή , γύρισα στην από πίσω μου και της ζήτησα να μαζέψει το τετράδιό της ,γιατί έγραφε στραβά και με "τρυπούσε" με τη γωνία και... από εκείνην τη στιγμή δέσαμε και κάναμε παρέα! :-)
Μην το σκεφτεσαι ετσι! Πως εκανες φιλους στο δημοτικο, στο γυμνασιο, στο λυκειο? Στο φροντιστηριο και στις εξωσχολικες δραστηριοτητες? Ναι, το πιθανοτερο ειναι να μην σου μιλαει κανεις τον πρωτο καιρο, αλλα μαντεψε: Τον πρωτο καιρο ολοι ειναι μαγκωμενοι και λιγοι κανουν ευκολα παρεες με την πρωτη. Σιγα σιγα, μεσα απο τις παραδοσεις στο αμφιθεατρο, και τα γκρουπακια που δημιουργουνται συνηθως στα εργαστηρια, ερχεσαι πιο κοντα, μιλας με διαφορα ατομα και βλεπεις με ποιους ταιριαζεις περισσοτερο.