ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2015 | 19:04

Eίμαι μεγάλος

μαλάκας.Φέρθηκα απαίσια στην γυναίκα μου και στο παιδί μου, επί 8 μήνες.Μου έκαναν μεγάλη μείωση μισθού, άδικη υποβίβαση και τόσο καιρό τώρα βγάζω τα νεύρα μου, γκρίνια, και όλη μου την κακή διάθεση στην οικογένεια μου.Δεν μου έκανε αίσθηση τίποτα, είχα χάσει την διάθεση μου για όλα μου και έγινα εντελώς αδιάφορος.Η γυναίκα μου εκεί, συνοδοιπόρος,αν και η ίδια περνάει κρίση στο επάγγελμα της και μάλιστα μεγάλη. Μου είπε όπως όλος ο κόσμος, έτσι και εμείς, την υγεία μας και τίποτε άλλο.Μου έδινε κουράγιο, εξέταζε σχέδια για να φύγουμε εκτός Αθηνών, ακόμα και εκτός Ελλάδας, ενώ ξέρει ότι σαν δικηγόρος είναι δύσκολα να ασκήσει το επάγγελμα της σε άλλη χώρα.Καλύτερη γυναίκα δεν θα έβρισκα ποτέ.Και αντί να αναθαρρήσω, έπεφτα ακόμα πιο πολύ,εκτός από την οικογένεια μου, παραμέλησα τον ίδιο μου τον εαυτό, πήρα κιλά, παράτησα την γυμναστική και άρχισα να καπνίζω σαν μανιακός.Είναι για το μόνο που με κυνηγάει ανελέητα και έτσι την περασμένη εβδομάδα καθώς γκρίνιαζε για το τσιγάρο, της είπα ότι θα ήθελα να πάρει το παιδί και να με αφήσει για 2 μέρες μόνο μου γιατί δεν αντέχω την γκρίνια της.Το μετάνιωνα ήδη πριν ολοκληρώσω τη φράση μου.Δεν είπε τίποτα και προχθές μου είπε καθώς πίναμε καφέ το πρωί ότι πιστεύει ότι θα ήμουν πολύ πιο ευτυχισμένος αν χωρίζαμε.Και το έλεγε σοβαρά και το εννοούσε.Μου είπε ότι έχει και η ίδια προβλήματα, ότι της έχω προκαλέσει τεράστια ανασφάλεια, ότι είναι συνέχεια σε εγρήγορση μην τυχόν και πει κάτι και με κάνει να αισθανθώ ανεπαρκής, ότι ενώ με τον μικρό ήμασταν αχώριστοι, τώρα έχει προσκολληθεί επάνω της γιατι νιώθει ότι δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ μαζί του-και αλίμονο μου, έχει δίκιο σε όλα και ειδικά για το παιδί έχω τεράστιες τύψεις. Ένιωσα σαν να μου πέταξαν παγωμένο νερό.Της ζήτησα πολλές φορές συγνώμη, καθίσαμε και μιλήσαμε πάρα πολλές ώρες και συμφωνήσαμε να προσπαθήσουμε το καλύτερο για την οικογένεια μας.Από εκείνη την ώρα χτυπάνε καμπάνες στα αυτιά μου, φαντάζομαι να με χωρίζει και να βλέπω το παιδί μου μόνο τα Σαββατοκύριακα και να χάνω την γυναίκα μου, να μην είμαστε ξανά μαζί και κοντεύω να σαλτάρω.Έχω περάσει στο άλλο άκρο, φοβάμαι ότι βαρέθηκε μαζί μου και θέλει να χωρίσουμε.Ήμουν μαλάκας, εγωιστής, φυγόπονος και κακός πατέρας.Θέλω να πάρω ότι μαλακία έκανα τον τελευταίο καιρό πίσω, να ξαναγίνουμε ευτυχισμένοι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εκανες την αυτοκριτικη σου, καταλαβες κ παραδεχτηκες τα λαθη σου. Πρωτο βημα επετευχθη. Τωρα πες τα στη γυναικα σου. Απο ο,τι καταλαβα σε νοιαζεται. Καλη τυχη!
Μια χαρα πατερας εισαι!Μην φρικαρεις τοσο πολυ, το καταλαβες και ο ιδιος οτι πηγες απο το ενα ακρο στο αλλο..Ειστε ανθρωποι και οι δυο και εκτος απο την ιδιοτητα αυτη εχετε και την ιδιοτητα του γονεα.Ομως, φανταζομαι οι γονεις δεν ειναι αλανθαστοι!Σαν ανθρωπος βρεθηκες σε μια κατασταση που δεν μπορεσες να αντιμετωπισεις με ψυχραιμια γι αυτο συμπεριφερθηκες λιγο παραδοξα προς τους ανθρωπους που σε αγαπουν!Εγωιστικα θα ελεγα..Ομως τωρα το καταλαβες και εισαι σε θεση να επανορθωσεις, οποτε σταματα να αγχωνεσαι ΚΑΙ για αυτο και αναλαβε δραση!Αρχικα και μονο η συγγνωμη σου ηταν μια πολυ καλη αρχη..Τωρα δε ξερω τι ηλικια εχει το παιδακι σας αλλα ισως θα μπορουσες να ζητησεις και απο το ιδιο μια συγγνωμη, κανοντας μια ομορφη συζητηση οπου θα του εξηγεις τη συμπεριφορα σου και ποσο λυπασαι για αυτην.Επισης, μπορεις να το διαβεβαιωσεις οτι το αγαπας πολυ και θα εισαι εκει παντοτε γι αυτο ακομα κι αν τα πραγματα μερικες φορες δεν ειναι και πολυ καλα!Στη γυναικα σου θα μπορουσες να κανεις δωρο ενα τριανταφυλλο ή ενα μπουκετο λουλουδια αν το αντεχει το πορτοφολι σου και να πατε μια βολτα με δικη σου πρωτοβουλια παντα, ωστε να ξεσκασετε και να της δωσεις να καταλαβει πως ενδιαφερεσαι πραγματικα!Ετσι θα δεις και τις δικες της αντιδρασεις και θα ησυχασεις..!Με το παιδακι σου πηγαινετε μια βολτα ολοι μαζι, παρε του ενα παγωτο!Περνα λιγο χρονο μαζι του και θα δεις πως ολα θα πανε καλα...Ενα παιδι θελει μονο αγαπη απο τους γονεις του!Θα το εκτιμησει αν ασχοληθεις και θα το διαπιστωσεις αυτο!