ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2015 | 23:36

Γεια σας.

Σκεφτομαι να κανω κατι, που δεν εχω ξανακανει και θελω τη γνωμη σας. Εχω μια φιλη εδω και δυο χρονια με την οποια αφου την εμαθα αρκετα καλα αποφασισα πως δεν ταιριαζουμε για φιλες. Ειμαστε πολυ διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες αποψεις. Θελω να σταματησω να κανω παρεα μαζι της, κατι που δεν ειναι ευκολο γιατι μου γινεται συνεχως κολλιτσιδα. Το λοιπον, σκεφτομαι να της μιλησω και να της πω πως δεν θελω να ειμαστε αλλο φιλες αλλα οταν το συζητησα με εναν φιλο μου μου ειπε να μην της μιλησω αλλα να ξεκοψω σιγα σιγα, χωρις να πω τιποτα. Κατι που νομιζω πως δεν γινεται και που επισης δεν μου φαινεται σωστο , μου μοιαζει καπως υπουλο και που νομιζω πως δεν της αξιζει μετα απο τοσο καιρι που ειμαστε φιλες, να σταματησω να κανω παρεα μαζι της χωρις εξηγηση.Αχ, ειμαι τοσο μπερδεμενη..τι να κανω;Κοπελα 16.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εισαι 16,αλλαζεις οπως θα συνεχιζεις να αλλαζεις για πολλα πολλα χρονια ακομη. Θα αλλαξουν και οι αποψεις,συνηθειες και κατεπεκταση και οι διαπροσωπικες σου σχεσεις. Το πρωτο βημα ειναι να ξεκοψεις σταδιακα και επειτα να της δωσεις καποιες εξηγησεις για την απομακρη πλεον σταση σου,γιατι σιγουρα δεν ειναι οτι πιο ευκολο να βγαινεις ετσι απλα απο τη ζωη καποιου ποσο μαλλον χωρις εξηγησεις.
δείξε της ρε παιδί μου ότι έχεις ξενερώσει...μπορεί να καταλάβει και να μη σου σπάει τα νεύρα ή να απομακρυνθεί! Κι αν δεν πιάσει ότι σου τη δίνει δείχνε το άμεσα να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά!Το να της πεις ξέρεις δεν σε ξανακάνω παρέα (που συνεπάγεται του δεν σου μιλάω αν το καλοσκεφτείς) απ τη μια μέρα στην άλλη είναι δύσκολο! από που κι ως που θα σου πει?ενώ αν το δει μόνη της σιγά σιγά ειναι αλλιωςμιλάω από εμπειρία κι απ τις δυο πλευρες...ελπίζω να βοήθησα!Καλή τύχη!