ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2015 | 14:55

Ποδοσφαιριστης Αναστοπουλος

Θυμαται κανες αραγε αυτόν τον ποδοσφαιριστη;; υπηρξα ερωτευμενη μαζι του τη δεκαετια του 80 ...προ παρα πολλων ετων και εχω χωνεψει πια πως εχω ωριμασει λιγο για να κανω τέτοιες χαζομάρες...καλουλης είναι παντως μωρε στη μπαλα...από τους καλυτερους στο ειδος..αλλα πια πρεπει να ΧΩΝΕΨΕΤΕ καλα πως εχω μεγαλωσει για τέτοιες σαχλαμάρες.δεν είναι καιρος;;δεν είμαι αχαριστη ...ηταν καλος ποδοσφαριστης ..απλα δεν ΓΙΝΕΤΑΙ πια ..πως το λενε μου ΤΕΛΕΙΩΣΕ το αισθημα..ΤΕΛΟΣ..δεν ξερω τι άλλο να κανω να το καταλάβετε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ως ποδοσφαιριστής ήταν ασυζητητί ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της δεκαετίας του 1980 και ακόμα μέχρι και σήμερα παραμένει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ελλάδος με 29 τέρματα και ο πρώτος Έλληνας που σκόραρε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση εθνικών ομάδων, το 1980 κόντρα στην Τσεχοσλοβακία στο EURO του 1980.Προϊόν της μεγάλης της Νέας Σμύρνης σχολής που τόσους παικταράδες έχει αναδείξει (βλέπε ενδεικτικά την ίδια περίοδο Θωμά Μαύρο-ΑΕΚ και Δημήτρη Σαραβάκο-ΠΑΟ) και από τους σέντερφορ με τρομερή όσφρηση του γκολ. Το καλύτερο ίσως γκολ του μάλιστα το πέτυχε κόντρα στην ομάδα μου, την ΑΕΛ, με ανάποδο ψαλίδι, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1980.Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, αλλά δεν θέλω να κουράσω. Σίγουρα από τα σημαντικές φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου καθαρά παικτικά μιλώντας.Τα υπόλοιπα (βλέπε εμφάνιση ή εξωγηπεδική συμπεριφορά) προσωπικά δε με ενδιαφέρουν.