ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2015 | 14:20

ειναι δυνατον

Να προτιμαει την παρεα του κολλητου του απτην κοπελα του; με μενα βαριεται να βγει, με το φιλο του ομως βγαινει.οταν ειμαστε μαζι σπιτι του ειμαστε καλα αλλα για μια εξοδο ουτε λογος.πιο πολυ βγαιναμε οταν δεν εμενα σπιτι του..Τι φταιει γαμωτο; κ φυσικα απλα καταληγω να γκρινιαζω.κ γω βγαινω με τις φιλες μου αλλα θελω να βγαινω κ μαζι του, οχι ολο μεσα στο σπιτι του..τα νευρα μου..ουτε χρονια παντρεμενοι να ημασταν που κ τοτε δεν θελω ν μασ φαει η κλεισουρα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι δυνατόν να προτιμάει οποιαδήποτε παρέα γιατί θεωρεί ότι εφόσον συγκατοικείτε δεν έχει πλέον την "υποχρέωση" να σε διασκεδάσει με διαφορετικούς τρόπους χωρίς να σημαίνει ότι αδιαφορεί για σένα. Δεν είναι απόλυτο ότι με όλους τους άνδρες συμβαίνει αλλά είναι μια τάση που παρατηρείται πολύ συχνά σε αυτούς που προχωρούν σε συγκατοίκηση. Οι άνδρες είναι περισσότερο "ζώα" της συνήθειας και της ηρεμίας σε αντίθεση με τις γυναίκες που είναι από τη φύση τους "ζώα" των εναλλαγών και αποζητούν τη συνεχή διεκδίκηση και επιβεβαίωση. Δεν κάνει κάτι πρωτότυπο ο συντροφός σου το θέμα είναι ότι εσύ και δικαίως δεν νιώθεις καλά με αυτό. Χρειάζεται επιμονή, καλή διάθεση, συζήτηση και καθόλου γκρίνια για να μπει σε διαδικασία να αντιληφθεί αυτή σου την ανάγκη. Προσπάθησε να προτείνεις διαφορετικά πράγματα που θα του τραβήξουν την προσοχή και θα ευχαριστήσουν και τους δυό σας και μίλησέ του με ειλικρίνεια για την επιθυμία σου να βγαίνετε και "ραντεβού" που και που τονίζοντας το ερωτικό στοιχείο της πρόσκλησης. Κρίνοντας από τους άνδρες που γνωρίζω χρειάζεται λίγο ταρακούνημα για να συνειδητοποιούν ορισμένα πράγματα. Για αρχή ξεκίνα να του ζητάς να συναντηθείτε γιατί βρίσκεσαι ήδη έξω και θέλεις να φάτε/πιείτε καφέ μαζί, μετά κλείσε εισιτήρια για μια παράσταση ή ένα μουσικό δρώμενο. Πιστεύω πως θα πάρει το μήνυμα και θα αναθερμάνετε και τη σχέση σας γιατί τα ζευγάρια σε μακρόχρονες σχέσεις (ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά) έχουν απόλυτη ανάγκη το χρόνο μαζί εκτός σπιτιού. Καλή επιτυχία !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ