ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2023 | 20:10

Εγκλωβισμενη σε ενα σπιτι με τοξικους ανθρωπους

Νιωθω μονη, πιο μονη απο ποτε, φιλιες κενες, χωρις ουσια, τοξικοι γονεις δεν εχω ενα ανθρωπο να στηριχτω πανω του στις δυσκολες στιγμες, παλευω μονη μου να νικησω το παιχνιδι της ζωης. Δεν εχω αγορι. Εχω μια κολλητη που οποτε με θυμαται με παιρνει πισω τηλεφωνο, απο μονη της δεν μου τηλεφωνα, θα ηθελα να μου τηλεφωνα απο μονη της. Θελω να μετακομισω αλλα δεν εχω δουλεια, ψαχνω αλλα δεν βρισκω και παω σε συντευξεις αλλα με απογητευουν, η μητερα μου λεει οτι δεν προκειτε να βρω δουλεια. Αν ειχα λεφτα και δουλεια θα εφευγα και δεν θα γυριζα ποτε πισω. Θα ηθελα να τα σβησω ολα να μετακομισω να βρω μια δουλεια που να μου αρεσει και οταν μαζεψω αρκετα λεφτα να κανω μεταπτυχιακο, προς το παρον δεν μπορω να κανω τιποτα ειμαι εξαρτημενη οικονομικα απο τους γονεις μου. Επισης δεν εχω διπλωμα οδηγησης και αυτο με κανει ακομα πιο εξαρτημενη. θα μου πειτε να βρω δουλεια αντι να κλαιγομαι συμφωνω αλλα δεν ειναι ευκολο να βρω δουλεια, εχει αρκετο καιρο που ψαχνω για δουλεια αλλα τιποτα.
6
 
 
 
 
σχόλια

Εσείς οι πιο νέοι από εμάς (γέλια) πρέπει να καταλάβετε ότι η θα πάτε σε κάτι μέτριο για να βγει σε πρώτη φάση αυτή η ρουφιάνα η ζωή ή θα κάνετε υπομονή μέχρι να έρθει αυτό που πραγματικά θέλετε. Θα έρθει; Δεν θα έρθει; Κανείς δεν ξέρει! Πάντως μην νομίζεις ότι θα λυθούν τα προβλήματα που αναφέρεις αμα ζεις μόνη σου και έχεις λεφτά στη τσέπη.

“παλεύω μόνη μου να νικήσω το παιχνίδι της ζωής”
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά το παιχνίδι της ζωής δεν θέλει πάλη και νομίζω δεν βοηθάει να σκέφτεσαι πως πρέπει “να το νικήσεις”. Να χαλαρώσεις χρειάζεται και να το λύσεις. Είναι σαν την κινούμενη άμμο ή ένα λασπώδη βούρκο που όσο παλεύεις με σπασμωδικές και βίαιες κινήσεις… βουλιάζεις ακόμη περισσότερο και τελικά, σε καταπίνει ολόκληρο.
Αν όμως χαλαρώσεις, με τις κατάλληλες αργές κινήσεις τραβιέσαι από την “παγίδα” και απελευθερώνεσαι.
Τεχνική θέλει όπως όλα και ηρεμία.
Τα γράφω αυτά γιατί διαβάζοντας την εξομολόγηση σου, μου δόθηκε η εντύπωση πως έχεις άγχος, σχεδόν πανικό που πιστεύω δεν θα σε βοηθήσει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ