ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2022 | 00:11

Νέες γνωριμίες

Καλησπέρα. Είμαι μια κοπέλα 22 χρονών, χωρίς κάποιο σύντροφο. Ενώ θέλω να έχω κάποιον στη ζωή μου, όταν γνωρίζω κάποιον σκέφτομαι ε τώρα δεν έχω όρεξη να μπω στη διαδικασία γνωριμίας με κάποιον που δεν ξέρω ή οτι θα προτιμούσα αυτό το χρόνο που θα αφιερώσω να τον αφιερώσω σε φίλους που ξέρω πως δεν θα είναι "χαμένος" χρόνος και θα περάσω σίγουρα καλά. Είμαι αρκετά κοινωνική οπότε δεν θεωρώ πως έχω "θέμα" στην επικοινωνία με τον οποιοδήποτε.
2
 
 
 
 
σχόλια

Θα πρέπει να βγεις ποιο τολμηρά και να δοκιμάζεις νέα πράγματα, διαφορετικά θα μείνεις στην ίδια κατάσταση για χρόνια. Προφανώς και χρειάζεται να δοκιμάζεις τον καθένα ξεχωριστά μέχρι να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο. Είμαστε το 2022+, τίποτα δεν είναι κατακριτέο. Έχουμε δυνατότητες που δεν υπήρχαν το 1950 και πίσω. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, οι κοπέλες με πλησίαζαν με ενθουσιασμό, θάρρος και δεν υπήρχε καμία ντροπή η βήμα πίσω. Περνούσα υπέροχα. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι έχουμε ελευθερία να δοκιμάζουμε συντρόφους και να επιλέγουμε τι μας ταιριάζει περισσότερο, χωρίς καταπίεση η δέσμευση. Ζήσε το σήμερα :)

Γεννήθηκες δηλαδή τη χρονιά που πιστεύαμε πως θα ερχόταν το τέλος του κόσμου.
Πω, πω διαψευστήκαμε και σε αυτό.
Να χαίρεσαι τη νιότη σου, τις φίλες, τους φίλους σου και γενικά τις επιλογές σου.
Κι όταν θα έχεις ανάγκη τον έρωτα, σε όπια ηλικία κι αν είσαι να βρεθεί δίπλα σου.
Καλές γιορτές με τις φιλικές σου παρέες.
Τραγουδάκι για σένα:
https://youtu.be/kwUeij_HRdA

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ