ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2020 | 11:27

Και σε περιμένω ,τσιγάρο αναμμένο...

Ύστερα από μια αρκετά καλή συνέντευξη,και θετική,περιμένω τηλέφωνο σήμερα σα τρελή πάνω από το κινητό!Ξύπνησα απο της δέκα,και αναμένω....Έχω πιει δύο καφεδες,και ίσως θα πιω και τρίτο όπως φαίνεται,έχω κάνει ένα πακέτο (που λέει ο λόγος)τσιγάρα...Και απλά περιμενω..Νιώθω ενθουσιασμένη γιατί πρόκειται για μια καλή εταιρεία ξενοδοχείων ,η συνέντευξη μας πήγε άψογα και το βιογραφικό μου το βρήκαν ενδιαφέρον...Ήταν πολύ θετικοί ,μου είπαν πως θα μου τηλεφωνήσουν σήμερα το πρωί για να ξεκινήσω άμεσα δουλειά...Νιώθω υπέροχα,κρατάω βέβαια και στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί η προσγείωση μου ναναι ανώμαλη...Αλλά ελπίζω και πιστεύω πως ολα θα πάνε καλά !! Ελπίζω για το καλύτερο...Ουφ τι μέρα και αυτή!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτή ακριβώς είναι και η ιδανική ευκαιρία για ξενοδοχειακούς ομίλους που διατηρούν ικανοποιητική ρευστότητα να προσλάβουν ποιοτικό προσωπικό με μικρότερο κόστος.Σε περιόδους ύφεσης, εξετάζουμε πάντα τη δυναμική του φαινομένου και κάνουμε προβολή με κατάλληλα εργαλεία προσομείωσης. Όσοι έχουν ρευστότητα ή πρόσβαση σε φτηνό δανεισμό, επωφελούνται σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σε περίοδο ευημερίας, ανάλογες κινήσεις είναι πάντα πιο ακριβές.
αν εισαι μονος ή εχεις πολυ καλο ενστκτο ή εισαι γκαντεμης.Στα σχολια τελευταια βγαζεις μια αρνητικοτητα,ολα ειναι χαλια,ολοι θα πανε απο το ενα κακο στο αλλο,αληθεια γιατι?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ