ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2020 | 13:36

:(

Χθες επισκέφτηκα μια φίλη μου είχε πει ότι μιλούσε με κάποιον και είχαν συμφωνήσει να βρεθούνε μετά τη καραντίνα.Τελικά δε βρέθηκαν ποτέ εκείνος απλά εξαφανίστηκε.Η φίλη μου είναι πολλή συναισθηματική δεν επιχειρεί συχνά να γνωρίσει κάποιον άντρα δεν αντέχει τις κακές συμπεριφορές προτιμάει την ησυχία της.Όταν όμως γνώρισε αυτόν τον τύπο ήταν χαρούμενη και περίμενε με ανυπομονησία να βρεθούνε χαιρόμουν κι εγώ μαζί της.Μια μέρα όταν τη ρώτησα μου είπε μόνο "τελείωσε δεν ξέρω γιατί".Χθες που πήγα στο σπίτι της μου είπε να βγάλω από το ντουλάπι φλιτζάνια και είδα πίσω ένα κόκκινο δέμα.Τη ρώτησα τι είναι γιατί έμοιαζε σα δώρο, μου είπε ότι το είχε αγοράσει για εκείνον τον άντρα σα δωράκι για την πρώτη φορά που θα βρισκόταν. Λυπήθηκα πάρα πολύ αλλά δεν είπα τίποτε. Είναι τραγικό έτσι όπως κατάντησαν οι σχέσεις, άλλοι ακόμη και στα 40 τους αφοσιώνονται σε μια γνωριμία έστω και διαδικτυακή και παίρνουν τον άλλον στα σοβαρά.Άλλοι στην ίδια ηλικία παίζουν με ψυχές ποιός ξέρει με άλλες πόσες μιλάνε δε σέβονται τον άνθρωπο. Μου ραγίζει την καρδιά που κλείνεται στον εαυτό της δεν παραπονιέται αλλά ξέρω πόσο της στοιχίζει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Απο τη μια την βλεπω πολυ γλυκια την κινηση της φιλης σου και με κανει να χαμογελω απο την αλλη ομως στην πραγματικοτητα το λες και καπως υπερβολικο.Εννοω δεν ξερουμε τελειως το background αλλα το να μιλας με εναν ανθρωπο διαδικτυακα,απο τα συμφραζομενα καταλαβαινω για 1-2 μηνες, και να μην εχεις συναντηθει ποτε μαζι του και να πας να του παρεις δωρο;Ποσο καλα προλαβες να τον γνωρισεις μεσα απο τα μηνυματα για να τον βαλεις τοσο μεσα στην καρδια σου και να θες να του παρεις δωρο;Γενικα μου βγαζει μια παιδικη αθωοτητα και αφελεια αυτο και ισως για αυτο μου φαινεται τοσο γλυκο αλλα στην πραξη δειχνει οτι ισως η φιλη σου δυστυχως εχει θεματακια.Ισως χαμηλη αυτοεκτιμηση οποτε με το που της εδωσε ο αλλος λιγη προσοχη με τα μηνυματα εκεινης της βγηκε αυτη η υπερβολη;Ισως κατι αλλο;Παντως ειναι κριμα γιατι ακουγεται τοσο γλυκια κοπελα και με τον τροπο της μονο στεναχωρημενη θα καταληγει παντα δυστυχως :/
Ειπε να διασκεδασει παιζοντας με τα συναισθηματα ενος ανθρωπου χρονο ειχε μυαλο καθολου τι τον ενοχλουσε που θα πληγωνε τη κοπελα; υπομονη στη φιλη σου και αν δε γνωρισει καποιον απο κοντα να μη πιστευει τιποτα.
Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Ένα διαδικτυακό τσατ, δεν αποτελεί γνωριμία, εντάξει; Ούτε εναποθέτουμε όλες τις ελπίδες μας σε κάποιον τυχαίο που έτυχε να πληκτρολογήσουμε εκατέρωθεν πέντε φουσκωμένες μούφες. Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε τι θέλουμε από έναν άνθρωπο και μετά αν βρούμε πέντε κοινά να διεκδικήσουμε, χωρίς απαραίτητα να περιμένουμε να μας πάνε όλα κατ' ευχήν. Προφανώς, ο τύπος με τον οποίο συνομιλούσε ήταν χασομέρης και χαζολογούσε διαδικτυακά χωρίς ποτέ να θέλει να προχωρήσει σε προσωπική γνωριμία, ασχέτως των πομπωδών λόγων που ίσως της αράδιαζε. Ένας Θεός ξέρει και το background αυτουνού. Ούτε (αυτο)λύπηση θέλει εδώ, ούτε τίποτε. Thank you, next θέλει.
Κορίτσια και αγόρια, μικρά ή μεγάλα: Ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε δώρα γνωριμίας. Δεν χρωστάς στον άλλον κάτι επειδή απλά μιλάτε ή απλά βγαίνετε με σκοπό τη γνωριμία.Μόνο αν έχει προχωρήσει κάτι και νιώθετε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ειλικρινής, τότε εντάξει.Αν στο μεσοδιάστημα όπου η κατάσταση είναι ρευστή ακόμα,τύχουν γενέθλια, τότε κάνεις ένα συμβολικό και αυτό είναι!Επ' ουδενί επειδή απλά μιλάτε με κάποιον.
Αχ και βαχ και δεν το γράφω κοροϊδευτικά. Καταλαβαίνω τη φίλη σου πως νιώθει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικές/οι και όπου ακούμε πολλά κεράσια, να κρατάμε μικρό καλάθι... Αν είσαι ευαίσθητο άτομο, εκεί γίνεται η ζημιά...:(Μια αγκαλιά συμπαράστασης από μένα στη φίλη σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ