ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2020 | 15:35

Λένε πολλα

Αγόρια ότι αν τους την έπεφταν οι κοπέλες τα πραγματα θα ήταν πολυ πιο ευκολα. Ας μην γελιόμαστε όμως αν οι άντρες είναι ωραίοι και τους την πεφτουν κοπέλες οι χυλόπιτες πανε συννεφο.... το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τα κορίτσια(αν και πιο σπάνια) . Εγώ είμαι μέτριας εμφάνισης κοπέλα αλλά ξέρω ότι δεν έχω καμία ελπίδα με τα αγόρια που μου αρέσουν... Είναι γνωστό κιόλας ότι περπατωντας στον δρομο θα δεις πολλα ζευγάρια όπου η κοπέλα είναι όμορφη και το αγόρι μετριο ή και άσχημο ενώ το αντίθετο δεν συμβαίνει σχεδόν ποτε!
7
 
 
 
 
σχόλια
Η πραγματικότητα σε διαψεύδει.Το "κορίτσι της διπλανής πόρτας" στην Ελλάδα είναι τόσο ψώνιο που δεν χαραμίζεται για κανέναν "μέτριο".Τώρα που είδες εσύ τις γυναικάρες με τους μέτριους, δείξε μου κι εμένα!Εκτός αν παίζουν φράγκα.
Ακόμα και οι μέτριας εμφάνισης γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές από τους άντρες.Αν το καταλάβεις,από αύριο θα έχεις ήδη βρει κάποιον.Αρκεί να ασχολείσαι με ελεύθερους και όχι δεσμευμένους.
Μη δινεις τοση σημασια στην εμφανιση κοιτα πρωτα να σε καλυπτει συναισθηματικα να σε αγαπαει να θελει εσενα να εχει νοημα η σχεση σου και κανεκαμια εκπτωσουλα στην εμφανιση. Οπου βλεπεις πολυ εικονα εχει παντα κοινοπραξια κοινοβιο πανε μαζι αυτα.
Είναι γνωστό κιόλας ότι περπατωντας στον δρομο θα δεις πολλα ζευγάρια όπου η κοπέλα είναι όμορφη και το αγόρι μετριο ή και άσχημο ενώ το αντίθετο δεν συμβαίνει σχεδόν ποτε! Εγώ θα το πάω λίγο αλλού όμως είναι γνωστό κιόλας ότι γνωρίζοντας πολλά ζευγάρια η κοπέλα είναι το 2ο η το 3ο παιδί της οικογένειάς της ενώ το αγόρι το 1ο (με μικρά αδέρφια εννοείται) άντε το μόνο παιδί ενώ το αντίθετο δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ.
Η τελευταία φράση που γράφεις στην εξομολόγησή σου είναι γιατί οι άνθρωποι δένονται με περισσότερα πράγματα από την εμφάνιση.Τώρα όσον αφορά και τα δύο φύλα, γυναίκα ή άνδρας, δεν έχει σημασία, αν κάποιος ή κάποια έχει προικιστεί με ομορφιά, έχει αυτοπεποίθηση κι άρα απορρίπτει, συμβαίνουν αυτά.Τέλος πάντων, σου εύχομαι να έχεις πλάι σου όποιον ποθείς και να είσαι καλά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ