ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2020 | 19:02

Ευελπιστώ στην ζωή μου να βγάλω πολλά λεφτά

Για εμένα επαγγελματική επιτυχία αυτό σημαίνει τώρα όλα τα άλλα μεταπτυχιακά πτυχία διδακτορικά και ιστορίες είναι για να λέμε. Πετυχημένος δεν είναι αυτός που έχει την ταμπέλα αλλά αυτός που τα βγάζει. Αγόρι 18.
11
 
 
 
 
σχόλια
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω αν ως επιστήμονας είναι χίλιες φορές δύσκολο να βγάλεις λεφτά... Σαν αγράμματος απλά δεν βγάζεις.... εκτός και αν κάνεις εμπόριο ναρκωτικών η όπλων που δεν σου το συστήνω!
Επαγγελματική επιτυχία είναι ακριβώς αυτό που λες.Άσε όλους αυτούς που σου λένε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία (απορώ πού είδαν στην εξομολόγησή σου να μιλάς για ευτυχία, εσύ για επαγγελματική επιτυχία μιλάς και πολύ σωστά τα λες).Που εδώ που τα λέμε και την ευτυχία φέρνουν, αν θέλουμε να τα δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα.Κι όσοι δεν ταυτίζονται θέλουν να το πάιξουν υπεράνω.Σου εύχομαι να επιτύχεις επαγγελματικά και να τα βγάλεις τα λεφτά, ειδικά στην εποχή μας και στα χρόνια που πρόκειται να έρθουν είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή.Και καλύτερη ποιότητα υγείας μπορούν να προσφέρουν τα λεφτά και τα πάντα.
Πετυχημένος μπορεί να είσαι και με ένα τριχίλιαρο το μήνα.Ευτυχισμένος θα είσαι;Τα λεφτά είναι για να μας κάνουν άνετη τη ζωή.Επίσης αν νομίζεις ότι τα πτυχία και τα διδακτορικά είναι ιστορίες για να λέμε, μάλλον ισχύει αυτό με την αλεπού και τα κρεμαστάρια.
Χαίρομαι που το έχεις φιλοσοφήσει τόσο βαθιά και σε τόσο μικρή ηλικία.Σε περιμένω σε 30 χρόνια εδώ να μας πεις πως τα πήγες.Μάλλον, σε 10 έλα. Θα έχεις πάρει ήδη το μάθημά σου....
Το χρημα πρεπει να το χρησιμοποιεις εσυ, αλλιως αν σε κανει οτι θελει αυτο υπαρχει θεμα. Επιτυχημενος μπορει να ειναι καποιος με φημη και δοξα. Δεν μεταφραζεται απαραιτητα σε πολυ χρημα. Επιπλεον, καποια επαγγελματα θελουν και μορφωση, και να βγαλεις τα ματια σου στο διαβασμα για να καταξιωθεις. Δεν θα γινεις μεγαλοδικηγορος, μεγαλογιατρος ετσι με την εξυπναδα και την ομορφια σου. Τελος αν καποιος ειναι ενας πολυ καλος εκπαιδευτικος, πολυ αγαπητος κτλ δεν θεωρειται πετυχημενος στην δουλεια του? Και ας παιρνει τα οσα παιρνει. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Εγώ μαζί σου είμαι, σήμερα που όλος ο ντουνιάς έχει πτυχία κάνει κανείς λεφτά με δουλειές που δεν τις προτιμούν οι περισσότεροι. Για παράδειγμα Ηλεκτρολόγοι και Υδραυλικοί δεν ξέρουν που έχουν το κεφάλι τους από την πολλή δουλειά και δεν βρίσκουν προσωπικό. Ξέρω κοπέλα με πτυχίο έμαθε να φτιάχνει νύχια (τρεις μήνες υπόθεση) και βγάζει πολλά λεφτά, περισσότερα από τον σύντροφό της που έχει και μεταπτυχιακό στο αντικείμενό του. Συν ότι δεν θα φτάσεις στο σημείο να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο για τα χρόνια που έχασες δίχως αντίκρυσμα. Ένα μόνο θα σου πω: ότι και να κάνεις, να διαβάζεις και να μαζεύεις γνώσεις γενικής παιδείας. Διάβασε βιβλία, πήγαινε στο θέατρο, ταξίδεψε όσο μπορείς, μάθε κάποια γλώσσα άπταιστα γιατί όχι και δυο και τρεις. Γνώρισε κόσμο, μάθε να χειρίζεσαι το επικοινωνιακό όσο καλύτερα μπορείς! Αν μάθεις να κάνεις μια τέχνη που αγαπάς ή στήσεις μια μικρή (ή και μεγάλη, ό,τι θέλεις και μπορείς) επιχείρηση και παράλληλα μαθαίνεις και άλλα πράγματα για να δίνεις τροφή στον εγκέφαλο, έχεις όλες τις ευχές μου και κάτι παραπάνω. Μόνο μην μου γίνεις πολύ παραδόπιστος, ε;(:
Η επιτυχία απο μόνη της δεν είναι αρκετή αν δεν οδηγεί στην ευτυχία. Τα χρήματα μπορεί να είναι γλυκα, αλλά με οση εμπειρία διαθετω, βαλε +10 χρόνια περ.απο εσενα, για μενα πραγματική επιτυχία είναι να εργάζεσαι επάνω στο αντικείμενο που αγαπάς και για το οποίο θα δούλευες ακόμα και αφιλοκερδώς αν χρειαζόταν. Με λίγα λόγια να κάνεις επάγγελμα το χόμπυ σου. Αν εχεις φυσικα αυτη τη δυνατοτητα και πολυτελεια.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ