Σοκαριστικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού

Σοκαριστικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού Facebook Twitter
3

Ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που καταγράφει καρέ - καρέ τη δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού, εγείρει ερωτήματα για τις συνθήκες φύλαξης στο σωφρονιστικό ίδρυμα. 

Στο υλικό, που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα», οι δράστες της επίθεσης φαίνονται να καταδιώκουν ανενόχλητοι το αιμόφυρτο θύμα τους, στους διαδρόμους των φυλακών. Όταν ο Μπάκο φτάνει σε μία σιδερένια πόρτα, οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έχουν υπηρεσία, δεν παρεμποδίζουν αποτελεσματικά την καταδίωξη και τη δολοφονία του κρατούμενου.

Οι δράστες δολοφόνησαν τον Μπάκο, τραυματίζοντάς τον επανειλημμένα με αυτοσχέδια μαχαίρια.

Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί 10 αιματηρές συμπλοκές στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Άλμπερτ Μπάκο από την Αλβανία, είχε γίνει γνωστός στην Ελλάδα ως ο «μακελάρης του Μικρολίμανου», όταν μία νύχτα του Νοεμβρίου του 2014, άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ του Μικρολίμανου, σε καβγά για μία χορεύτρια του κέντρου, τραυματίζοντας 14 άτομα. 

Στις 14 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε από τις φυλακές Χανίων, προκειμένου να δικαστεί στις 19 Ιανουαρίου ως ηθικός αυτουργός για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Στον Κορυδαλλό, μπήκε στο ίδιο κελί με τους συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου, στην πέμπτη πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας εξ αυτών του επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και οι υπόλοιποι άρχισαν να τον χτυπούν. Τρέχοντας, ο Μπάκο κατάφερε να φτάσει στο ισόγειο, λίγα μέτρα από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους αλλά οι δράστες συνέχισαν να τον μαχαιρώνουν.  

Ένας από τους δολοφόνους είναι και ένας από τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Ο Μπάκο, μαζί με έναν ακόμη κακοποιό που συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, υποστήριξε ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου που του είχε αναθέσει ο Αριστείδης Φλώρος, καταδικασμένος για την υπόθεση της HELLAS - Energa Power.

Από την πλευρά του, ο Φλώρος διαψεύδει ότι έδωσε τέτοια εντολή, και ισχυρίζεται ότι εκβιάστηκε από τους δράστες να καταθέσει σε λογαριασμούς τους 5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να αναιρέσουν τις αρχικές, ενοχοποιητικές καταθέσεις τους.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Παλια σε κανενα δελτιο ειδησεων βλεπαμε που και που κανενα βιντεο με πτωση απο πολυκατοικια,ατυχημα με το αυτοκινητο,τουμπα με μηχανη που παντα...απο θαυμα σωνοταν ο πρωταγωνιστης.Πλεον σε τηλεοραση ειδησεις και ιντερνετ βλεπουμε δολοφονιες και δυστυχηματα οπως παλια ειχαμε τους απαραδεκτους και τις τρεις χαριτεςΚαλα παμε ως κοινωνια
Ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που καταγράφει καρέ - καρέ τη δολοφονία του Άλμπερτ Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού, εγείρει ερωτήματα για τις συνθήκες φύλαξης στο σωφρονιστικό ίδρυμα Πηγή: www.lifo.grΔεν καταλαβαίνω;Γιατί εγείρει ερωτήματα;Μάχη έδωσαν ΜΜΕ, κόμματα(συριζα, κ.α) και τρομ. οργανώσεις (πυρηνες της φωτιάς& 17Ν) για να μην σταματήσουν τα γλέντια και τα ρεβεγιόν στις φυλακές.Πήγαν να τους κόψουν τα παρτάκια και αυτοί κατείγγειλαν για λευκά κελιά και λοιπές μπούρδες.Τσαρδί των εγκληματιών γίναν οι φυλακές.Αναρχία παντού δεν θέλατε; Ορίστε!