Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ λέει πως θέλει να «κάνει εμετό» όταν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ λέει πως θέλει να «κάνει εμετό» όταν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη Facebook Twitter
2

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ όταν τον ρώτησαν σε συνέντευξη για την εποχή που έκανε body building, αφού αποκάλυψε πως θέλει να «κάνει εμετό» κάθε φορά που κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη. 

Μιλώντας στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Cigar Aficionado, ο 69χρονος σήμερα σταρ παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως έχει ανασφάλειες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, θέλω να κάνω εμετό». 

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ λέει πως θέλει να «κάνει εμετό» όταν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη Facebook Twitter

Το πάντα γυμνασμένο, ενίοτε σε ακραίο βαθμό, μυώδες σώμα του Σβαρτσενέγκερ , όχι μόνο αποτέλεσε βασικό χαρακτηριστικό σε όλη την κινηματογραφική του καριέρα αλλά υπήρξε και αυτό που τον ταύτισε με τον ρόλο του macho στις ταινίες δράσεις.

Παρολ' αυτά ο ίδιος λέει πως δεν ήταν ευτυχισμένος με το πώς έδειχνε, ούτε καν την εποχή που βρισκόταν στο απόγειο της φήμης του, κερδίζοντας τον έναν μετά τον άλλο τίτλους σε διαγωνισμούς body building. «Ήμουν τόσο επικριτικός με τον εαυτό μου, ακόμη κι όταν ήμουν στα καλύτερα μου από θέμα σωματικής διάπλασης. Κοιτούσα στον καθρέφτη αμέσως μετά την κατάκτηση του ενός τίτλου Mr. Olympia [σ.σ. κατέκτησε συνολικά 7] μετά τον άλλο και σκεφτόμουν: "Μα, πως κέρδισε αυτός ο σωρός σκατά;" Ποτέ δεν αισθάνθηκα την τελειότητα. Πάντα κάτι μου έλειπε» εξηγεί. 

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ λέει πως θέλει να «κάνει εμετό» όταν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη Facebook Twitter

Παρόλο που ξεκαθαρίζει πως δεν νιώθει καθόλου καλά με την εμφάνισή του, παραδέχεται ωστόσο πως δεν αισθάνεται σαν 70άρης, λόγω του ότι έχει καταφέρει να διατηρήσει τον ίδιο τρόπο ζωής που είχε και πριν 20 χρόνια. «Δεν νιώθω στην ηλικία μου. Κάνω ό,τι ακριβώς έκανα και πριν 20 χρόνια» λέει στο περιοδικό. 

Τέλος αποκάλυψε πως εξακολουθεί να γυμνάζεται σχεδόν όσο και όταν ήταν νέος και έκανε body building. «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ποτέ είναι να απογοητεύσω τον εαυτό μου. Δεν θα μπορούσα να με κοιτάζω λέγοντας "Ξέρεις κάτι, είσαι εντελώς αποτυχημένος. Δεν μπορείς καν να κάνεις τις ασκήσεις και να φας τα ίδια φαγητά, όπως έκανες κάποτε". Δεν ήθελα να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο» καταλήγει.

* Με πληροφορίες από The Sun και PageSix

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM