Αυτός είναι ο δράστης της σοκαριστικής επίθεσης σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου

Αυτός είναι ο δράστης της σοκαριστικής επίθεσης σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter
4

Συνελήφθη ο δράστης της σοκαριστικής επίθεσης σε γυναίκα σε σταθμό μετρό στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τα γερμανικά μίντια είναι ένας 27χρονος με καταγωγή από τη Βουλγαρία και πλούσιο ποινικό μητρώο.

Ο δράστης συνελήφθη χάρη σε τηλεφώνημα αγνώστου που τον αναγνώρισε μέσα σε λεωφορείο στο Βερολίνο και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από επιχείρηση σε στάση που έκανε το όχημα στο οποίο επέβαινε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του ενώ επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές αναμένονται σήμερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη το Σάββατο στις 16:30 κατά την άφιξη στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Omnibus Μέχρι στιγμής, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αλλά ενδέχεται να κατηγορηθεί και για δολοφονική απόπειρα όταν οι έρευες ολοκληρωθούν καθώς η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει πως το θύμα του θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί από την πτώση και το χτύπημα που της έδωσε. Η υπόθεση της επίθεσης είχε προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στη Γερμανία, αλλά και διεθνώς αφότου οι αρχές δημοσιοποίησαν το βίντεο που έδειχνε το πώς έγινε το περιστατικό.

Ο δράστης δεν κατονομάζεται πλήρως από τις αρχές που τον αναφέρουν ως Svetoslav S. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε βουλγαρικά μέσα είναι ήδη γνωστός στις εκεί αρχές για ληστείες και κλοπές. Είναι επίσης πατέρας τριών παιδιών και η οικογένειά του διαμένει στη Βουλγαρια. Στο βίντεο που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία διακρίνονται τουλάχιστον τρεις ακόμη άντρες να τον συνοδεύουν και οι δύο είναι αδέλφια του, σύμφωνα με το RT.

Tα βουλγαρικά μέσα δημοσίευσαν φωτογραφίες του καθώς το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και εκεί μετά την αποκάλυψη της καταγωγής του. Οι αρχές φαίνεται πάντως πως είχαν ταυτοποιήσει το δράστη από μέρες και τον αναζητούσαν καθώς αναφέρεται πως υπήρξε επαφή των γερμανικών αρχών με την αστυνομία της Βουλγαρίας προκειμένου να ερευνηθεί αν ο δράστης είχε διαφύγει στην πατρίδα του για να μη συλληφθεί.

Αυτός είναι ο δράστης της σοκαριστικής επίθεσης σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter
Αυτός είναι ο δράστης της σοκαριστικής επίθεσης σε γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου Facebook Twitter
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM