Η δυνατή και συγκινητική φωτογραφία μιας νοσοκόμας να βοηθά στην τουαλέτα μια γυναίκα που μόλις γέννησε

Η δυνατή και συγκινητική φωτογραφία μιας νοσοκόμας να βοηθά στην τουαλέτα μια γυναίκα που μόλις γέννησε Facebook Twitter
0
Η δυνατή και συγκινητική φωτογραφία μιας νοσοκόμας να βοηθά στην τουαλέτα μια γυναίκα που μόλις γέννησε Facebook Twitter

Έντονη συγκίνηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία μιας γυναίκας που μόλις έχει γεννήσει και καθισμένη σε μια τουαλέτα δέχεται τη βοήθεια μιας νοσοκόμας.

Η μπλόγκερ Jill Krause, πίσω από το Baby Rabies με θέματα για γονείς και παιδιά, πρόσφατα αποφάσισε να μοιραστεί την ξεχωριστή εμπειρία αυτής της γυναίκας θέλοντας να ευχαριστήσει τις μαίες αλλά και τις νοσοκόμες που βοηθούν πριν και μετά τον τοκετό. 

Η Jill δημοσίευσε στο μπλογκ την φωτογραφία της άγνωστης αυτής γυναίκας για να εκφράσει την βαθιά ευγνωμοσύνη της στις νοσοκόμες και το έργο τους, καθώς, όπως αποκάλυψε το στιγμιότυπο τής θύμισε την δική της παρόμοια εμπειρία. 

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα πρόσωπα από τις νοσοκόμες που με ακολούθησαν στην τουαλέτα μετά την γέννα μου. Εκείνη τη στιγμή που ήμουν τόσο ευάλωτη, τόσο εξουθενωμένη, τρομαγμένη, που έτρεμα. Μου φέρθηκαν με τόση ευγένεια και αξιοπρέπεια. Για μένα, εκείνες ήταν οι στιγμές που μου έδωσαν δύναμη και σιγουριά πως έχω κόσμο να με βοηθήσει, ακόμη κι αν ήταν για τόσο λίγο μέσα σε ένα μπάνιο, πάνω σε μια τουαλέτα, όταν μια ευγενική νοσοκόμα μού έδειξε πώς να βάζω επιθέματα από πάγο στα εσώρουχά μου που ήταν χάλια. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από το MommaKT Shoots και με πηγαίνει τόσο πίσω. Είναι σαν να μυρίζω το Dermaplast. Ένα μπράβο για τις νοσοκόμες και τις βοηθούς και οποιονδήποτε άλλον μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε "παγωμένα" εσώρουχα ή μας βοηθά με εκείνο το πρώτο ντους μετά την καισαρική», έγραψε η μπλόγκερ. 

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η Katie Lacer, που ειδικεύεται σε φωτογραφίσεις τοκετών και οι φωτογραφίες της γίνονται πολύ συχνά viral για τον μοναδικό τρόπο που καταφέρνει κάθε φορά να αιχμαλωτίσει τη μοναδική στιγμή που μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο το παιδί της.

Η φωτογράφος δημοσίευσε την εικόνα στον λογαριασμό της στο Instagram εκφράζοντας επίσης την ίδια ευγνωμοσύνη. «Ευχαριστώ τις καταπληκτικές νοσοκόμες που στηρίζουν και αγαπούν τις πελάτισσές μου όσο κι εγώ», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε μερικές παλαιότερες φωτογραφίες της Katie Lacer:

This sweet babe came earthside Tuesday in the early afternoon. I love a beautiful #bellybirth!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Lacer (@katielacer) στις

Πρόσωπα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Πρόσωπα / Η μυθιστορηματική ζωή και οι πολιτικές απόψεις της Καλής Καλό θα σε μάθουν πολλά για το σήμερα

Η γυναίκα που έζησε την ιστορία του ελληνικού θεάτρου, και πάλεψε για την Αριστερά αφηγείται τη ζωή της στο LIFO.gr σε μια συνέντευξη-ποταμό στον Αντώνη Μποσκοΐτη.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ
Ιωάννινα - 45 Πρόσωπα

Faces of Ioannina / 45 πρόσωπα και δημιουργικές ομάδες που κάνουν τα Ιωάννινα ξεχωριστά

Γιαννιώτες, Γιαννιώτισσες και κάτοικοι των Ιωαννίνων κάθε ιδιότητας και ηλικίας φωτογραφίζονται στη LiFO, μιλούν για τις ασχολίες τους και για όσα κάνουν την πόλη τους ξεχωριστή.
M. HULOT, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

Πρόσωπα / Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

«Βασιλιάς» στην Αγγλία, που του δίνει μια αγάπη άρρωστη, συγκρινόμενη μόνο με αυτήν προς τον Τζορτζ Μπεστ, και «θεός» στη Γαλλία, ζωντανό σύμβολο του ασυμβίβαστου και ρέμπελου Γαλάτη που δεν θα χωρέσει ποτέ των ποτών στα τυποποιημένα κουτάκια της νεωτερικότητας- ένα πορτρέτο του ηθοποιού/ σκηνοθέτη/ παραγωγού/ πρώην ποδοσφαιριστή Ερίκ Καντονά.
ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Δημήτρης Πολιτάκης / Αποχαιρετισμός στην κυρία Μιράντα

Πηγαίνοντας μετά από καιρό σε σπίτι φίλων, είδα στην εξώπορτα το αγγελτήριο θανάτου της ηθοποιού Μιράντας Κουνελάκη που έμενε στην ίδια πολυκατοικία και για χρόνια «επέβλεπε» στοργικά και διακριτικά τις νεανικές μας τρέλες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Ιδέες / Ολίβια Γκαζαλέ: «Ο φεμινισμός δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά ολόκληρη την κοινωνία»

Η καθηγήτρια Φιλοσοφίας και συγγραφέας Ολίβια Γκαζαλέ μιλά στο LIFO.gr με αφορμή τη συμμετοχή της στην 8η Νύχτα Ιδεών του Γαλλικού Ινστιτούτου, που θα παρακολουθήσουμε διαδικτυακά την Πέμπτη 28/1.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Μια εξοργιστική απάντηση

Χριστίνα Γαλανοπούλου / Μια εξοργιστική απάντηση

Η ψυχρότητα στη διατύπωση, η μηδενική ενσυναίσθηση, η ελαφρά αμφιβολία που διατρέχει την αντίδραση της Ομοσπονδίας στην καταγγελία της Ολυμπιονίκη περί βιασμού είναι κάτι που στο μέλλον θα πρέπει να διδάσκεται σε Σχολές Επικοινωνίας και σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Τηλεόραση / Μυρτώ Κοντοβά: «Είμαι σε μεγάλη κόντρα με την κουλτούρα της τηλεόρασης»

Γράφει, σκηνοθετεί, μοντάρει, ζει μέσα στο νέο της πρότζεκτ, τη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες», που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega: Η Μυρτώ Κοντοβά επέστρεψε στην τηλεόραση μιλώντας για την Αθήνα που γνωρίζει καλά, αυτήν τη φορά μέσα από μια ιστορία γεμάτη σασπένς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ