Το reunion των Friends έγινε (αλλά δεν ήταν καθόλου αυτό που όλοι περιμέναμε)

Το reunion των Friends έγινε (αλλά δεν ήταν καθόλου αυτό που όλοι περιμέναμε) Facebook Twitter
3
Το reunion των Friends έγινε (αλλά δεν ήταν καθόλου αυτό που όλοι περιμέναμε) Facebook Twitter

Όταν πρωτοακούστηκε η είδηση πως τα αγαπημένα του τηλεοπτικού κοινού Φιλαράκια θα κάνουν κοινή εμφάνιση, 12 χρόνια μετά το τέλος της διάσημης σειράς, οι απανταχού φαν περίμεναν πως θα γίνει ένα επετειακό επεισόδιο με όλους τους πρωταγωνιστές. Στη συνέχεια όμως διευκρινίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε, καθώς μπορεί να επρόκειτο για reunion αλλά αυτό θα γινόταν στο πλαίσιο ενός μεγάλου τηλεοπτικού αφιερώματος στον James Burrows, τον σκηνοθέτη της σειράς.

Αν και ο Matthew Perry, ο γνωστός Chandler, είπε εξαρχής πως δεν θα παραστεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός ΗΠΑ, εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν χθες Κυριακή για να δουν τι θα έλεγαν οι υπόλοιποι πέντε τηλεοπτικοί φίλοι στο "An All-Star Tribute to James Burrows", στο οποίο σημειωτέον βρέθηκαν επίσης πρωταγωνιστές και συντελεστές των σειρών Taxi, Will & Grace, Big Bang Theory, Frasier, Cheers- όλες δια χειρός Burrows.

Πιο συναισθηματική από όλους αποδείχθηκε η Jennifer Aniston, που συγκινήθηκε μέχρι δακρύων τόσο μιλώντας για τον σκηνοθέτη όσο και ακούγοντας τον ίδιο τον Burrows στο τέλος της εκδήλωσης να μιλά στο κοινό. "Θα κάναμε τα πάντα για τον James Burrows, γιατί μας έδωσε πραγματικά την ευκαιρία μας ζωής. Βιώσαμε φιλία, οικογένεια, χωρισμούς, γεννήσεις, τα πάντα, όλοι μαζί. Και είχαμε επίσης την απίστευτη εμπειρία με όλο τον κόσμο να μας αγαπά τόσο πολύ" δήλωσε η Aniston. 

Το reunion των Friends έγινε (αλλά δεν ήταν καθόλου αυτό που όλοι περιμέναμε) Facebook Twitter

Στα juicy highlights της βραδιάς ήταν όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τους Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow και Matt LeBlanc αν αληθεύει πως είχαν υπογράψει συμβόλαιο που απαγόρευε να κάνουν σεξ μεταξύ τους. Στην ερώτηση απάντησε τελικά ο Ρος (David Schwimmer) που χαμήλωσε το βλέμμα, παραδέχτηκε την φήμη αλλά συμπλήρωσε πως τελικά αυτό συμβόλαιο "έσπασε". 

Ο Matthew Perry τελικά έλαμψε δια της απουσίας τους, αν και εμφανίστηκε στην αρχή του αφιερώματος, προλογίζοντας σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο τους τηλεοπτικούς του -και όχι μόνο όπως παραδέχτηκε- φίλους, με τον Τζόι (Matt LeBlanc) να σχολιάζει πως λείπει ο συνδετικός κρίκος της παρέας, καθώς αποκάλυψαν πως έκαναν παρέα κι εκτός γυρισμάτων αφού πολύ συχνά μαζεύονταν στο σπίτι κάποιου και απλώς άραζαν. 

Το reunion των Friends έγινε (αλλά δεν ήταν καθόλου αυτό που όλοι περιμέναμε) Facebook Twitter

Ωστόσο η γεύση που άφησαν στο κοινό μετά την χθεσινή πολυαναμενόμενη εμφάνιση ήταν γλυκόπικρη, ενώ πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που απογοητεύτηκαν εντελώς βλέποντας τελικά όχι τους αγαπημένους τους Ρέητσελ, Τζόι, Μόνικα, Φοίβη και Ρος αλλά τα πρόσωπα πίσω από αυτούς, 12 χρόνια μετά, απλώς να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον σκηνοθέτη τους. Κάποια μέσα μάλιστα έκαναν λόγο και για απόλυτο φιάσκο, με τον Guardian ειδικά να χαρακτηρίζει το reunion "ναυάγιο" και παντελώς άνευρο.

Ανάμεσα στα αρνητικά που εστιάζει είναι η πολύ επιφανειακές κατά τη γνώμη του πληροφορίες που μοιράστηκαν οι πρωταγωνιστές, όπως το ότι έτρωγαν συνεχώς μια σαλάτα που έφτιαχνε η Ρέητσελ ή πως έπαιζαν πόκερ ενώ κατέκρινε πολύ και τα μαγνητοσκοπημένα μηνύματα όσων έλειπαν, "οι οποίοι δεν μπήκαν στον κόπο να πουν ούτε ένα τοσοδά αστείο, παρά αρκέστηκαν στο να εκθειάζουν ο ένας τον άλλο". Κακή χαρακτηρίζει επίσης την ιδέα τα Φιλαράκια να κάνουν αναπαράσταση τον τρόπο που μιλά και κινείται ο Burrows, "εφόσον κανείς από τους τηλεθεατές δεν τον έχει δει ποτέ και δεν έχουμε ιδέα πως συμπεριφέρεται για να γελάσουμε με το πως τον κορόιδευαν". 

Σε κάθε περίπτωση, η επανασύνδεση των Friends έκλεψε την παράσταση στο αφιέρωμα και σήμερα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ξένων μέσων, αφού καλώς ή κακώς είναι κάτι που πολλοί περίμεναν εδώ και χρόνια- είτε άρεσε τελικά είτε δεν άρεσε. 

Δείτε στιγμιότυπα από την χθεσινή βραδιά:

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ