Τα 4 πιο ερωτικά ελληνικά νησιά Facebook Twitter

Τα 4 πιο ερωτικά ελληνικά νησιά

0

ADVERTORIAL

Το φετινό καλοκαίρι, είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Ωστόσο, το μόνο που θέλουμε είναι μερικές μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, κάτω από τον ήλιο - μία «ανάσα» από τις δυσκολίες των προηγούμενων μηνών, έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα την ασφάλειά μας.
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μας έρευνας για τα ελληνικά νησιά, λοιπόν, ανακαλύψαμε μία διαφορετική καμπάνια που μας έδωσε την απαραίτητη έμπνευση για τους παρακάτω προορισμούς. Το video του DUO για το φετινό καλοκαίρι, που έχει ήδη γίνει viral στα social media, μας υπενθυμίζει πως ναι μεν η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ασφαλείς χώρες, αλλά το φετινό καλοκαίρι ο ερωτισμός της γίνεται ακόμη ασφαλέστερος:

 

 

Το ελληνικό καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ασφαλές με το DUΟ - κι εμείς ανακαλύπτουμε τους 4 πιο ερωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα:

Μύκονος

Τα 4 πιο ερωτικά ελληνικά νησιά Facebook Twitter
 
Νησί των ανέμων, της ατελείωτης ενέργειας, των κυκλαδίτικων χρωμάτων, ένας τόπος όπου διασταυρώνεται το lifestyle με την ηρεμία, τα ακριβά πάρτι με τα γαλανόλευκα σοκάκια, το κοσμοπολίτικο στυλ και το μποέμ με τα κρυστάλλινα νερά. Εντυπωσιακές παραλίες, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, όμορφη Χώρα, υψηλή γαστρονομία, αξέχαστα ξενύχτια, φιλόξενοι άνθρωποι, διαδρομές και βόλτες συναποτελούν το σκηνικό του νησιού. Γι΄αυτό, άλλωστε, η Μύκονος είναι από τα πιο ερωτικά νησιά της χώρας μας - γεγονός που έχει συμβάλλει στο να έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Οι άνθρωποί της είναι εκείνοι που της δίνουν ταυτότητα και χαρακτήρα, βάζοντάς τη στην κορυφή αυτής της λίστας.

Πάρος

Τα 4 πιο ερωτικά ελληνικά νησιά Facebook Twitter
 

Η Πάρος εκτός του ότι αναδείχθηκε ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2020, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό περιοδικό «Travel + Leisure», είναι ένας προορισμός που συνδυάζει τα πάντα -φυσική ομορφιά, αυθεντικές εμπειρίες, night life, γαστρονομία, δραστηριότητες, αρχαιολογικούς χώρους, ακόμα και «ορεινά», μεσόγεια χωριά. Έχει κυκλαδίτικη ομορφιά, με γραφικά σοκάκια και λευκά σπίτια, ενώ οι παραλίες της ενδείκνυνται για όλα τα γούστα. Φυσικά, η Πάρος βρίσκεται ανάμεσα στα πιο ερωτικά νησιά, αφού συνδυάζει όλες τις προτιμήσεις και φέρνει κοντά διαφορετικούς ανθρώπους, με το κατάλληλο ρομαντικό φόντο.

Ίος

Τα 4 πιο ερωτικά ελληνικά νησιά Facebook Twitter
 
Η Ίος είναι γνωστή για τη νυχτερινή ζωή της - όπως και για το ότι αποτελεί πόλο έλξης για τις νεαρές ηλικίες. Μπορεί η Ίος να έχει έναν μεγάλο αριθμό από εντυπωσιακές παραλίες - πολυσύχναστες ή μη, οργανωμένες ή όχι - όπως και ιδιαίτερα αξιοθέατα και εκπληκτική θέα. Ωστόσο, το nightlife είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα νησιά, καθώς ενδείκνυται για διασκέδαση μέχρι το πρωί, αλλά και πολλές γνωριμίες. Αυτός, είναι άλλωστε, και ο λόγος που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ερωτικά νησιά εδώ και πολλά χρόνια.

Ανάφη

Τα 4 πιο ερωτικά ελληνικά νησιά Facebook Twitter
 
Μπορεί η Ανάφη να μην είναι το πρώτο νησί που θα σας ερχόταν στο μυαλό για τη συγκεκριμένη λίστα, ωστόσο, ενδείκνυται για ερωτικές γνωριμίες, καθώς περιλαμβάνει το κατάλληλο «έδαφος». Μεγάλες, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακά spots με θέα το ηλιοβασίλεμα, παραδοσιακές και ποιοτικές γεύσεις, όπως και nighlife που ενώνει τον κόσμο όλου του νησιού. Στην Ανάφη, είναι δύσκολο να μην βρείτε αυτόν ή αυτήν που ψάχνετε, αφού λίγο πολύ, όλοι περνούν από τα ίδια μέρη έστω και για λίγο.
Ταξίδια
0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η καθημερινή ρουτίνα ενός πλοίου της γραμμής τον χειμώνα

Η καθημερινή ρουτίνα ενός πλοίου της γραμμής τον χειμώνα

Πήραμε το πλοίο της γραμμής για να κάνουμε το δρομολόγιο που κάνουν οι ναυτικοί μετ’ επιστροφής, χωρίς να κατέβουμε σε κάποιο λιμάνι. Η διαδρομή μας ήταν Πειραιάς – Κύθνος – Σέριφος – Σίφνος – Κίμωλος – Μήλος και πίσω, ενώ άλλες μέρες προστίθενται κάποιοι ακόμα προορισμοί, με τερματικό λιμάνι εκείνο της Σαντορίνης. Στις περίπου 17 ώρες προσπαθήσαμε να δούμε και να καταγράψουμε τη ζωή τον χειμώνα μέσα σε ένα από τα πολλά πλοία που ταξιδεύουν αδιάκοπα στις ελληνικές θάλασσες.
ΤΑΞΙΔΙΑ
CHECK ΤΕΤΑΡΤΗ Μια βόλτα στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου

Μια βόλτα στον γοητευτικό μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου

Ο μεσαιωνικός οικισμός της Άνω Σύρου είναι ένας γοητευτικός τόπος σε ένα ξεχωριστό νησί, με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία και σημεία: Μεγάλη ιστορία, δυναμικό παρόν, μοναδική θέα, αναπάντεχα μαγαζιά, ατελείωτα σκαλοπάτια, έντονη καθολική αύρα, πολλές εκκλησίες, μπόλικες γάτες και Αirbnb. Είναι ο τόπος όπου μεγάλωσε ο Μάρκος Βαμβακάρης αλλά και ο λόφος που έσωσε χιλιάδες Συριανούς από τις πειρατικές επιδρομές. Είναι το θεωρείο της Ερμούπολης και μέχρι πριν από λίγα χρόνια ένας από τους παλαιότερους δήμους του νέου ελληνικού κράτους με έτος ίδρυσης το 1834.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Νησί της Ιάβας: Ένας μυστηριώδης προορισμός, όπου η βανίλια της ορχιδέας ανθίζει μόνο για μια μέρα

Νησί της Ιάβας: Ένας μυστηριώδης προορισμός, όπου η βανίλια της ορχιδέας ανθίζει μόνο για μια μέρα

Για τα Νuii Almond & Java Vanilla και Nuii White Chocolate & Java Vanilla το εξωτικό άρωμα βανίλιας Ιάβας αιχμαλωτίζεται σε μία στρώση σοκολάτας γάλακτος ή λευκής σοκολάτας, μαζί με μια γενναιόδωρη μερίδα τραγανού αμυγδάλου.
ΤΑΞΙΔΙΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ