Πρωτοφανές: Δωρεάν πετρέλαιο για όλους τους Έλληνες μοιράζει η κυβέρνηση

Πρωτοφανές: Δωρεάν πετρέλαιο για όλους τους Έλληνες μοιράζει η κυβέρνηση Facebook Twitter
«SOSTE ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ» θα ήταν κάπως πιο σωστό.
16

 Άμα ο άνθρωπος ρε παιδί μου έχει προτεραιότητες φαίνεται. Μπορεί να θέλει να σταματήσει έργα διότι θα ανησυχήσουν τους κορμοράνους αλλά όταν καίγεται η μισή Ελλάδα δεν έγινε και τίποτα. Μπορεί να βλέπεις δάσος στο Ελληνικό και να προσπαθείς να ακυρώσεις επενδύσεις δισεκατομμυρίων, αλλά όταν γεμίζει μαζούτ η θάλασσα της Αττικής όσοι ξεσηκώνονται, υπερβάλλουν.

Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές: Η κυβέρνηση αποφάσισε να μοιράσει στο λαό δωρεάν και αφορολόγητο πετρέλαιο και κάποιοι κακοήθεις διαμαρτύρονται. Καμιά κυβέρνηση σε όλο τον κόσμο δεν έχει μοιράσει το μαύρο χρυσό δωρεάν και μάλιστα μπροστά στην πόρτα μας. Μένεις στο Παλαιό Φάληρο; Μπορείς αυτή τη στιγμή να κατέβεις στον Φλοίσβο και να μαζέψεις όσο πετρέλαιο χρειάζεσαι και ακόμη παραπάνω χωρίς κανείς να σε ρωτήσει τι θα το κάνεις. Με ένα απλό φτυάρι και ένα κουβά μπορείς να αποθηκεύσεις το πετρέλαιο των επόμενων δέκα χρόνων τουλάχιστον.

Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της πρωτεύουσας είναι γεμάτο πετρέλαιο και η κυβερνησάρα μας λέει ότι τα έκαναν όλα καλά και ότι για την μόλυνση φταίνε τα υπόγεια ρεύματα θυμίζοντας τον στρατηγό άνεμο του παρ' ολίγον προέδρου του ΕΣΡ, Βύρωνα Πολύδωρα.

Και αυτό οφείλεται στο ναυάγιο που έγινε την Κυριακή στη Σαλαμίνα όταν ένα νεότατο πλοίο 45 μόλις ετών αυτοκτόνησε χωρίς προειδοποίηση αφού βούλιαξε αραγμένο με απόλυτη μπουνάτσα. Η Κυβέρνηση ενημερώθηκε αλλά αντί να στείλει δύτες και φράγματα και άλλα μέσα που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν για να στερήσουν από το λαό το πετρέλαιο, αποφάσισε να μην κάνει απολύτως τίποτα ώστε να απλωθεί η πετρελαιοκηλίδα σε ολόκληρη την Αττική και να μπορέσει και ο τελευταίος κάτοικος της Πρωτεύουσας να επωφεληθεί από αυτή την εξαιρετική προσφορά.

  

Κάποιοι εκπρόσωποι του κατεστημένου έφτασαν στο σημείο να ζητούν την παραίτηση του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή διότι δήθεν ολιγώρησε και επειδή έλεγε ότι μπορεί ο κόσμος να κάνει άφοβα μπάνιο στις πληγείσες περιοχές αποκρύπτοντας τα οφέλη του ακαριαίου μαυρίσματος που θα αποκόμιζε ο λουόμενος και την απίστευτη οικονομία σε αντηλιακά και άλλα είδη παραλίας.

Ο Υπουργός μάλιστα κάνοντας ένα λογοπαίγνιο είπε ότι η παραίτηση του ήταν στην διάθεση του Πρωθυπουργού λες και θα μπορούσε να παραιτηθεί κάποιος που πρόσφερε τέτοια υπηρεσία στο λαό του. Θέλω στο σημείο αυτό να τονίσω ότι η δήλωση μου ότι ο υπουργός είναι ένα ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι με μηδενική τσίπα είναι ένα λογοπαίγνιο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Πρωτοφανές: Δωρεάν πετρέλαιο για όλους τους Έλληνες μοιράζει η κυβέρνηση Facebook Twitter
«Να κάνει μπάνιο όποιος θέλει, η θάλασσα είναι λάδι.»

Πέρα από την πλάκα, η ρύπανση του Σαρωνικού μας θυμίζει ότι η ανικανότητα κ η βλακεία θα είναι πάντα καταστροφικότερη κι από την πιο μοχθηρή εγκληματική πράξη. Και αν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε κάποιον που κάνει την δουλειά και βάζει και κάτι στην τσέπη και σε κάποιον ηλίθιο ηθικολόγο που δεν ξέρει που του πάνε τα δύο, θα σε συμβούλευα να επιλέξεις τον πρώτο. Τουλάχιστον αυτός έχει ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης και δεν θα αφήσει ποτέ τον Σαρωνικό να πλημμυρίσει πετρέλαιο. Στην περίπτωση βέβαια της σημερινής κυβέρνησης έχουμε τζάκποτ αφού είναι και ανήθικοι και ανίκανοι.

Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της πρωτεύουσας είναι γεμάτο πετρέλαιο και η κυβερνησάρα μας λέει ότι τα έκαναν όλα καλά και ότι για την μόλυνση φταίνε τα υπόγεια ρεύματα θυμίζοντας τον στρατηγό άνεμο του παρ' ολίγον προέδρου του ΕΣΡ, Βύρωνα Πολύδωρα. Δεν υπάρχει καν μια παραίτηση, έτσι για το ξεκάρφωμα ρε παιδί μου. Βέβαια το να περιμένεις να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής από ευθιξία είναι σα να περιμένεις να παντρευτεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από έρωτα.

Ένας κάποιος Τσιρώνης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως για τη ρύπανση φταίει ο καπιταλισμός (γιατί ως γνωστόν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας δεν ρυπαίνουν και όταν θα έχουμε σοσιαλισμό δεν θα κάνει πια κρύο και δεν θα χρειαζόμαστε πετρέλαιο ενώ ενέργεια θα παράγεται από πορδές ροζ μονόκερων) και φταίει και ολόκληρη η κοινωνία και σε αυτό έχει δίκιο: Μια κοινωνία που επέλεξε αυτόν και όμοιους του για κυβέρνηση, φέρει ακέραια την ευθύνη για ότι της συμβαίνει.

aNameToCome
16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ