Τα ορυχεία στις Σκουριές κλείνουν ξανά, θα γίνουν πάρκο για νέους επαναστάτες. Από τον @aNameToCome

Τα ορυχεία στις Σκουριές κλείνουν ξανά, θα γίνουν πάρκο για νέους επαναστάτες. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
8

Χαμός με τον επικείμενο ανασχηματισμό, όπου κινδυνεύει να απορρυθμιστεί η πιο καλοκουρδισμένη κυβέρνηση από συστάσεως Ελληνικού κράτους απλώς και μόνο για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις και να σταματήσει η γλωσσοφαγιά της αντιπολίτευσης.

Κορυφαίο πρόσωπο του ανασχηματισμού είναι ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος φέρεται να ανασχηματίζεται διότι αντιδρά στις ιδιωτικοποιήσεις και ειδικά στο χώρο της ενέργειας, τις οποίες φυσικά η Κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος προσωπικά έχει ψηφίσει πανηγυρικά. Αυτό άλλωστε είναι και το νέο ήθος που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική: η δυνατότητα να σε δουλεύουν κατάμουτρα. Όχι όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις που έταζαν το ένα και έκαναν το άλλο και μετά προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν. 'Οοοοοοχι, τούτοι εδώ έταξαν τα πάντα, έκαναν τα αντίθετα και σου λένε ότι δεν τα έκαναν, δεν υπεκφεύγουν, ψεύδονται ευθέως. Ψηφίζει ο άλλος ένα νομοσχέδιο και σου λέει δεν το ψήφισα. Ή σου λέει ότι δεν θα το εφαρμόσω και θα παραμείνω και υπουργός.

Η ομάδα των 53+ στην οποία αν έχω καταλάβει δεν ανήκει ο Σκουρλέτης έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στον Υπουργό και έχει ξεκινήσει μεγάλο πατιρντί μια και ο Πάνος είναι ιστορικό στέλεχος της παράταξης της ριζοσπαστικής αριστεράς παρόλη την αστική καταγωγή του. Πώς αντιδρά λοιπόν ένας επαναστάτης όταν πάει να καρατομηθεί; Μα φυσικά με πυγμή και αποφασίζει να δημιουργήσει ένα ακόμα εμπόδιο στην Ελληνικός Χρυσός απορρίπτοντας την αίτηση θεραπείας που κατέθεσε η εταιρεία. Το κάνει για να εκβιάσει, το κάνει για ηρωική έξοδο, το κάνει επειδή του έπεσαν βαριά χτες τα γιουβαρλάκια; Κανείς δεν ξέρει και δεν έχει σημασία, αυτό που μετράει είναι ότι οι επενδύσεις στην Ελλάδα είναι έρμαιο του κεφιού του κάθε ιδεοληπτικού που θέλει να κάνει το κομμάτι του.

Το ίδιο ακριβώς ή μάλλον χειρότερο είναι το δούλεμα του Υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου για τις συντάξεις τις οποίες διαλαλεί ότι δεν έκοψε ενώ οι συνταξιούχοι παίρνουν ήδη μειωμένες. Χιλιάδες λοιπόν συνταξιούχοι βγήκαν στο δρόμο και διαδήλωσαν διότι προφανώς είναι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν περικοπές στις συντάξεις τους όπως διαβεβαιώνει ο υπουργός με τα καλύτερα ποσέ του κόσμου.

Τα ορυχεία στις Σκουριές κλείνουν ξανά, θα γίνουν πάρκο για νέους επαναστάτες. Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
Αν είναι να με ανασχηματίσετε θα κάνω όλα τα δημόσια έργα Λούνα Παρκ.

Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης δηλώνει ότι «Η απομείωση του δημόσιου χρέους δεν αποτελεί πανάκεια», αυτή η απομείωση για την οποία μας έχουν ζαλίσει τα αυτιά προφανώς επειδή καταλαβαίνουν ότι πέταξε και αυτό το πουλάκι παρότι ο Σταθάκης σχεδόν ταυτόχρονα δηλώνει ότι χωρίς την απομείωση δεν υπάρχει φως όχι στην άκρη του τούνελ αλλά ούτε σε άλλο πλανήτη.

Και φυσικά την ώρα που η Νέα Δημοκρατία προτείνει πρόεδρο του ΕΣΡ, ο Νίκος Παππάς διευκρινίζει ότι ο νόμος του δεν αποσύρεται αλλά πήγε απλώς για κατούρημα και θα ξαναγυρίσει, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής δηλώνει ότι κανονικά έπρεπε να υπάρχουν όχι 4 αλλά 3 άδειες για τηλεοπτικούς σταθμούς!

aNameToCome
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ