Πώς σας γλεντάω έτσι αλάνια; Από τον @aNameToCome

Πώς σας γλεντάω έτσι αλάνια; Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
Είχαμε αυταπάτες ότι δεν υπάρχει θεός αλλά όταν είδαμε πόσες ψήφους φέρνει πιστέψαμε αληθινά
16

Μπορεί οι συνταξιούχοι να μην κατάφεραν να φτάσουν στο Μαξίμου και να έφαγαν τα δακρυγόνα τους αλλά κάποιες άλλες πιο συμπαθείς τάξεις τα κατάφεραν μια χαρά μια και ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα για να αφοσιωθεί στον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας απερίσπαστος:

Χτες είχαμε την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπό Ιερώνυμο παρουσία του Υπουργού Παιδείας με τον οποίο είχαν ξεμαλλιαστεί δημοσίως μια και ο Φίλης είναι κάπως hardcore και στην κοσμάρα του και ακόμα πιστεύει ότι η κυβέρνηση είναι αριστερή. Βασικό θέμα ήταν το μάθημα των θρησκευτικών στο οποίο ο Υπουργός ήθελε να αλλάξει τα βιβλία και γενικά να κάνει το μάθημα λιγότερο προπαγανδιστικό. Έλα όμως που η εκκλησία δε σηκώνει τέτοιες μαγκιές. Συναντήθηκαν λοιπόν πολιτική και θρησκευτική ηγεσία και για να μην στα πολυλογώ, ο παπάς τους πήρε τα σώβρακα.

Έτσι, το κόμμα που θα άλλαζε την Ευρώπη βρέθηκε να κάνει κωλοτούμπες μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο και φυσικά το βιβλίο των Θρησκευτικών ΔΕΝ θα αλλάξει. Το κόμμα που θα διαχώριζε το κράτος από την εκκλησία βρέθηκε να της κάνει τεμενάδες. Και δε μιλάμε για κάνα Αρχιεπίσκοπο ταλιμπάν, μιλάμε για τον μετριοπαθέστερο ιεράρχη που υπάρχει, γιατί αν ήταν στη θέση του ο Χριστόδουλος όχι τα θρησκευτικά δε θα άλλαζαν, θα καταργούσαν και τη Φυσική και τη Χημεία που μιλάνε για επιστήμες, μπιγκ-μπανγκ και άλλα φούμαρα.

Οι συγκρίσεις με τον λογιστάκο Σημίτη που δεν έκανε πίσω στα συλλαλητήρια εκατομμυρίων φανατικών ενάντια στην κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, ήταν αυτόματες και ο λογιστάκος φαίνεται τώρα τουλάχιστον σαν τον Τζέκινς Χαν μπροστά στο ριζοσπάστη Τσίπρα. Βέβαια έτσι όπως έχω καταλάβει τις δημοκρατικές ευαισθησίες του Αλέξη αν θεωρήσει ότι του φέρνει ψήφους δεν έχει πρόβλημα να κάνει το πολίτευμα θεοκρατική δημοκρατία και ο ίδιος να γίνει Χομεϊνί της Ορθοδοξίας.

Το Νίκο Φίλη βέβαια που ήταν παρών στην συνάντηση φαίνεται δεν τον ενημέρωσε κανείς και έτσι έκανε θριαμβευτικές δηλώσεις ότι η μεταρρύθμιση προχωράει και άλλα επαναστατικά θέτοντας αυτόματα υποψηφιότητα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ του Goodbye Lenin.

Πώς σας γλεντάω έτσι αλάνια; Από τον @aNameToCome Facebook Twitter
Θα γίνουν αυξήσεις στην κορυφή της ιεραρχίας από τα λεφτά των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών...

Η πιο ωραία συνάντηση που έγινε στο Μαξίμου ήταν σήμερα, όπου ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους προέδρους των Ανώτατων Δικαστηρίων για να μας θυμίσει ότι η Δικαιοσύνη μπορεί να είναι ανεξάρτητη και τυφλή αλλά δεν είναι και ηλίθια. Εντελώς κατά σύμπτωση η συνάντηση αυτή γίνεται ενώ εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταγματικότητα του νόμου για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, του magnum opus της κυβέρνησης και εντελώς κατά σύμπτωση ο Πρωθυπουργός έταξε ότι οι μισθοί των δικαστικών όχι απλώς δε θα μειωθούν αλλά θα υπάρξουν και αυξήσεις στην κορυφή της πυραμίδας διότι οι ανώτατοι δικαστικοί είναι εξαθλιωμένοι, όχι σαν τους συνταξιούχους που περνάνε ζωή και κότα και θέλουν και ΕΚΑΣ. Κάποιοι χυδαίοι κακοπροαίρετοι σχολίασαν ότι αυτό αγγίζει τα όρια της δωροδοκίας λες και δεν έχουν ακούσει για καλά οργανωμένες συμπτώσεις.

Βγαίνοντας από το Μέγαρο μάλιστα, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, του οργάνου που μόλις χτες δύο αντιπρόεδροι παραιτήθηκαν καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις στην αναβολή της απόφασης για την συνταγματικότητα, δήλωσε ότι έχει μία ευθύνη, να μην χειραγωγούνται οι δικαστές του την παραμονή κρίσιμων Διασκέψεων χωρίς να νοιώσει την ανάγκη να μας πει ποιος τους χειραγωγεί και να παρουσιάσει στοιχεία γιατί σιγά, κάνας δικαστής είναι να ασχολείται με τέτοια; Επίσης μας είπε ότι το καθήκον των δικαστών είναι να πιάνουν τον σφυγμό της ελληνικής κοινωνίας αλλά μάλλον δε τα έχουν καταφέρει και τόσο καλά αν κρίνουμε ότι η κοινωνία έχει ψοφήσει στα γέλια με την εξέλιξη της προσπάθειας να δώσουν κανάλια στον ιδιοκτήτη βοσκοτοπίων. Πάντως μετά τα σημερινά, καταλάβαμε ότι οι ευπαθείς ομάδες στις οποίες θα πήγαιναν τα χρήματα που εισέπραξε η κυβέρνηση από το διαγωνισμό όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, είναι τα ειδικά μισθολόγια.

Δεν ξέρω αν όντως οι δικαστικοί πρέπει να πάρουν αυξήσεις, πάντως σίγουρα τις αξίζουν οι έμμισθοι των σόσιαλ μίντια που προσπαθούν ακόμα να στηρίξουν αυτή τη κυβέρνηση. Δεν είναι και λίγο πράγμα να έχεις το προφίλ επαναστάτη και να διορίζεσαι για να προπαγανδίσεις κρυπτόμενος την εξουσία. Να προχτές ένας μου είπε «Εγώ αντιεξουσιαστής είμαι αλλά επειδή η αταξική κοινωνία αργεί ακόμα, ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ μπας και διοριστώ και για να προστατευθεί η θρησκεία μας».

aNameToCome
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ