Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει offshore πολύ

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει offshore πολύ Facebook Twitter
«2 εκατομμύρια ξέχασα να δηλώσω, δεν έχασα και το ηθικό πλεονέκτημα»
3

Εκεί που λες ότι δε πάει παρακάτω, αυτή η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να αποδείξει ότι άμα υπάρχει ταλέντο, τότε δεν υπάρχει πάτος. Προχτές αποκαλύφθηκε ότι στο πολυνομοσχέδιο των 65.000 σελίδων υπήρχε διάταξη που στην ουσία καταργούσε την απαγόρευση σε βουλευτές να έχουν ή να σε συμμετέχουν σε offshore εταιρείες, δηλαδή να φοροδιαφεύγουν την ώρα που φτωχοποιούν τους πάντες εντός της χώρας. Μια διάταξη που πήγε να περάσει νύχτα και αθώωνε και όσους από τους αριστερούς υπουργούς και βουλευτές πουλάνε επανάσταση στο πόπολο, έχουν ήδη εταιρείες ενώ αυτό απαγορευόταν ρητώς μέχρι χτες κάνοντας μπίζνες και πλουτίζοντας σε διεθνές καπιταλιστικό επίπεδο.

Τους πήραν λοιπόν χαμπάρι και έγινε ένα χαμός μια και μέχρι η Αυγή τους έκραξε μιλώντας για offside, πέναλτι και κόκκινη κάρτα ενώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης έβγαλε μια ανακοίνωση μνημείο μπουρδολογίας που στην ουσία επιβεβαίωνε το θέμα προσπαθώντας όχι απλώς να κάνει το μαύρο άσπρο αλλά και να ζητήσει και τα ρέστα. Το κράξιμο συνεχίστηκε, η γίδα μάτωνε ασταμάτητα πάνω στην πλάτη της άσπιλης κυβέρνησης και ακόμα και τα πληρωμένα τρολς δυσκολεύονταν να στηρίξουν τη διάταξη.

Το πως καταφέρνουν να καταργούν πανικόβλητοι σε δυο μέρες δικό τους νόμο και ταυτόχρονα να έχουν το θράσος να θριαμβολογούν, μόνο αυτοί το ξέρουν και ο Αλέξης που μας είπε πάλι ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα ηθικής τάξεως ενώ εμείς έχουμε ήδη δει μια αγέλη αφηνιασμένων ελεφάντων να σουλατσάρει αμέριμνη πάνω στον ηθικό νυχοκόπτη του.

Τι κάνει λοιπόν η κυβέρνηση; Φέρνει τροπολογία που απαγορεύει την συμμετοχή των βουλευτών όχι μόνο σε offshore αλλά σε οποιαδήποτε εταιρεία του εξωτερικού ακόμα και σε χώρα της Ε.Ε. Μάλιστα δίνει και περιθώριο 60 ημερών σε όποιον έχει συμμετοχή να μεταβιβάσει τις μετοχές του. Βέβαια και οι πέτρες ξέρουν ότι μια τέτοια διάταξη δεν μπορεί να σταθεί πουθενά αφού αντίκειται στο Κοινοτικό Δίκαιο και θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες αλλά εμάς μας ενδιαφέρει το σόου και να κάνουμε το κομμάτι μας. Το πως καταφέρνουν να καταργούν πανικόβλητοι σε δυο μέρες δικό τους νόμο και ταυτόχρονα να έχουν το θράσος να θριαμβολογούν, μόνο αυτοί το ξέρουν και ο Αλέξης που μας είπε πάλι ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα ηθικής τάξεως ενώ εμείς έχουμε ήδη δει μια αγέλη αφηνιασμένων ελεφάντων να σουλατσάρει αμέριμνη πάνω στον ηθικό νυχοκόπτη του.

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει offshore πολύ Facebook Twitter
Εναλλακτικά μπορείτε να φωνάζετε το παιδί σας Κομαντάντε ΤσεΓκεβάρα

Αν έχετε παιδί που πάει ήδη ή πρόκειται να πάει Δημοτικό, καλό είναι να αρχίσετε να κοιτάτε φιλόξενες χώρες για μετανάστευση μια και το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι μετατρέπει τα σχολεία σε κατηχητικά του πρώιμου σταλινισμού όπου τα παιδιά θα δίνουν έναν προαιρετικά υποχρεωτικό όρκο τιμής με τον οποίο θα υποχρεώνονται να αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τους συμμαθητές τους όπως προστάζει το ουμανιστικό όραμα του κυρίου Φίλη που ως γνωστόν όχι απλώς κατέχει την απόλυτη αλήθεια αλλά έχει και το αυτονόητο δικαίωμα να μας την επιβάλει.

Σε αυτό το «Συμβόλαιο Τιμής» όπως λέγεται, υπάρχουν οι απαντήσεις σε όλα τα υπαρξιακά ερωτήματα του ανθρώπου όπως τι είναι ηθικό, τι είναι ωραίο, ποιο είναι το νόημα της ζωής, ποιον είχαν πατέρα τα παιδιά του Ζεβεδαίου και άλλα πολλά. Όμως οι υποδείξεις δεν σταματούν στα παιδιά, αφού κατήχηση γίνεται και στους γονείς μέχρι και για το πως πρέπει να αντιλαμβάνονται τα τέκνα τους και τους προτρέπει να μην τα θεωρούν βασίλισσές ή πρίγκηπες αλλά με άλλους τίτλους τιμής όπως ας πούμε μελλοντικούς δημοσίους υπαλλήλους ή υποψήφιους κομματικούς σφουγκοκωλάριους που έχουν και καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση.

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει offshore πολύ Facebook Twitter
Η κυβέρνηση αυτού του τύπου μας προτρέπει να κόψουμε καφέ κ τσιγάρο

Ο αγαπημένος της στήλης αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης συνελήφθη για μια φορά ακόμη να καπνίζει σε κλειστό δημόσιο χώρο αλλά αυτή τη φορά το τερμάτισε αφού ήταν στην αίθουσα συσκέψεων του υπουργείου του, αυτού δηλαδή που είναι υπεύθυνο για τον αντικαπνιστικό νόμο που καλούνται να σεβαστούν οι πολίτες. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες, ο υπουργός δήλωσε ότι πλέον καπνίζει 16 πακέτα την ημέρα για να αντισταθμίσει την πανελλαδική μείωση στο κάπνισμα στην οποία προέτρεψε ο Κατρούγκαλος και να μην πέσουν έξω τα δημόσια έσοδα. Κάποτε οι άνθρωποι επέλεγαν ηγέτες καλύτερους από αυτούς για να τους οδηγήσουν κάπου, τώρα επιλέγουν ίδιους με αυτούς για να τα φάνε παρέα.

aNameToCome
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ