Το ρομπότ «Σοφία» δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ

Το ρομπότ «Σοφία» δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ Facebook Twitter
Παρόλο που η «Σοφία» είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα της animatronic τεχνολογίας, αρκετά από τα λεγόμενά της στις δημόσιες εμφανίσεις της είναι μερικώς προγραμματισμένα εκ των προτέρων.
5

Η «Σοφία», το γνωστό ανθρωποειδές ρομπότ, στο πρόσφατο Web Summit 2019 δήλωσε ότι είναι single και ότι δε σκοπεύει να κάνει σχέση. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου συνεδρίου, το ρομπότ που αποτελεί ένα πρότζεκτ ερευνητών της Hanson Robotics και της SingularityNET ερωτήθηκε επίσης εάν έχει κάνει ποτέ σεξ και απάντησε ότι: «Όχι, δεν έχω κάνει». 

Βέβαια, χρειάζεται να αναφερθεί ότι παρόλο που η «Σοφία» είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα της animatronic τεχνολογίας, αρκετά από τα λεγόμενά της στις δημόσιες εμφανίσεις της είναι μερικώς προγραμματισμένα εκ των προτέρων. 

Με πληροφορίες από Futurism

 

Τech & Science
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια