5+1 λόγοι να επιλέξετε αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP

5+1 λόγοι να επιλέξετε αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP Facebook Twitter
0

Όσο κι αν μειώσει κανείς τις εκτυπώσεις των email, η αλήθεια είναι πως σε κάθε σπίτι και κάθε γραφείο, ο εκτυπωτής είναι και θα είναι για πολύ ακόμα καιρό απαραίτητος.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να κατακτήσετε ύψιστη ποιότητα εκτύπωσης, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και εκμεταλλευόμενοι κάθε σταγόνα μελάνης στο έπακρο, η απάντηση είναι μία: Επιλέξτε αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP.

Ένα ακόμα tip που συστήνουν οι ειδικοί είναι να μην εμπιστεύεστε μελάνια εταιρειών που ανακατασκευάζουν δοχεία. 

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην εκ νέου χρήση των δοχείων και στην ανακύκλωσή τους. Πολλές εταιρείες που ανακατασκευάζουν δοχεία υποστηρίζουν ότι η εκ νέου χρήση των δοχείων είναι καλύτερη για το περιβάλλον, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. 

Οι περισσότερες εταιρείες ανακατασκευής που ερωτήθηκαν δεν καταφέρνουν να συλλέξουν τα προϊόντα τους ενώ τα ανακατασκευασμένα δοχεία γραφίτη έχουν 42% μεγαλύτερο αποτύπωμα άνθρακα σε σχέση με τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP.

Δείτε παρακάτω 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να αγοράσετε αυθεντικά μελάνια ή γραφίτη HP:

1.

Με αυθεντική μελάνη εκτύπωσης HP απολαμβάνετε αξιόπιστη και σταθερή απόδοση σελίδων, καθώς και εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας που ξεχωρίζουν. 

2.

Τα αυθεντικά δοχεία HP αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για τον HP εκτυπωτή σας, χαρίζοντας σε εκείνον μακροβιότητα και στις εκτυπώσεις σας αξεπέραστη ποιότητα.

5+1 λόγοι να επιλέξετε αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP Facebook Twitter

3.

Επιλέγοντας αυθεντικό HP γραφίτη εξασφαλίζετε την αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, αποφεύγοντας τις δαπανηρές επανεκτυπώσεις – κάτι που ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να φτάσει.

4.

Τα δοχεία μελάνης και γραφίτη HP βγαίνουν σε τέτοια ποικιλία που σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για τις δικές σας ανάγκες. Και στις δύο περιπτώσεις θα βρείτε τα τυπικά δοχεία, για συνήθεις όγκους εκτυπώσεων, τα δοχεία υψηλής χωριτικότητας για για μεγάλους όγκους εκτυπώσεων με χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα αλλά και πολυσυσκευασίες που αποτελούν την πιο οικονομική και παράλληλα πρακτική λύση για όσους εκτυπώνουν συχνά.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι οικονομικές συσκευασίες HP Photo και Officejet που σας επιτρέπουν να μειώσετε τα έξοδά σας για μελάνη και χαρτί έως και 30%.

5+1 λόγοι να επιλέξετε αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP Facebook Twitter

5.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, τα αυθεντικά δοχεία HP αποτελούν την πιο φιλική για το περιβάλλον επιλογή καθότι πληρούν τα κριτήρια ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου που προβλέπουν συγκεκριμένα οικολογικά σήματα, όπως το Blue Angel3 και το EPEAT.

Επιπλέον, σε όλους τους τομείς που μελετήθηκαν, τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP είχαν μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τα ανακατασκευασμένα δοχεία γραφίτη, καθιστώντας την HP την καλύτερη επιλογή.

Νοιάζεστε για το περιβάλλον; Υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι να επιλέξετε HP!

• Η HP δημιουργεί νέα προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά και περιορίζει τη σπατάλη.

• Το χαρτί είναι η βασική πηγή των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της εκτύπωσης και η ποιότητα των εκτυπώσεων παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση χαρτιού. Η χρήση αυθεντικών δοχείων γραφίτη HP οδηγεί σε μειωμένη σπατάλη χαρτιού, καθώς μειώνει την ανάγκη επανεκτύπωσης.

• Το πρόγραμμα ανακύκλωσης HP Planet Partners σάς δίνει τη δυνατότητα να επιστρέφετε τα χρησιμοποιημένα αυθεντικά δοχεία HP δωρεάν και εύκολα.

• Η HP έχει αναγνωριστεί ως κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως για τις δράσεις και τις στρατηγικές της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αφού μετράει και κοινοποιεί τόσο το αποτύπωμα άνθρακα και νερού των διαδικασιών της, όσο και τα αντίστοιχα αποτυπώματα της προμηθευτικής αλυσίδας της.

5+1 λόγοι να επιλέξετε αυθεντικά δοχεία μελάνης και γραφίτη HP Facebook Twitter

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η HP περιλαμβάνεται στη λίστα The Climate "A" της αναφοράς Global Climate Change της CDP για δέκα συνεχόμενα χρόνια!.

Γιατί να επιλέξεις οτιδήποτε άλλο, όταν μπορείς να επιλέξεις HP;

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM