Το καλοκαίρι στην πόλη φωτίζεται από τον δικό του ήλιο

Στην ερώτηση «τι είναι ο ήλιος» πόσες απαντήσεις θα έδινες; Από την αστροφυσική και την επιστήμη του Διαστήματος μέχρι την αρχαία φιλοσοφία και τις θεωρίες λατρευτικού περιεχομένου ο ήλιος είναι μια έννοια που δύσκολα ορίζεται αλλά ορίζει τη ζωή μας. Χωρίς το φως του, τις ευεργετικές του ιδιότητες, την παρουσία του στο γαλαξιακό μας σύστημα, εμείς δεν θα υπήρχαμε πάνω στη γη και σίγουρα δεν θα υπήρχαν οι πιο όμορφες στιγμές στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Οι βόλτες στο κέντρο της πόλης, οι καλοκαιρινές διακοπές σε μια παραλία, το παιχνίδι στη θάλασσα, η ζεστή ανατολή πίσω από τα κτίρια, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που σε κάνει να ερωτεύεσαι ό,τι υπάρχει γύρω σου, όλες αυτές οι εικόνες είναι στοιχεία που συνθέτουν τη χώρα μας σαν ένα παζλ με πολλά πολύχρωμα κομμάτια όπου επικρατεί το φως του ήλιου και όσα το αντιπροσωπεύουν. Η SOL, που το όνομά της είναι συνώνυμο με τον ήλιο και όλες τις ερμηνείες του, είναι η μπίρα που μας παροτρύνει να απολαμβάνουμε τις πιο φωτεινές στιγμές κάθε εποχής. Πρωταγωνιστές στο σκηνικό αυτό οι SOL Seekers που αναζητούν αναζητούν τη θετική του ενέργεια, την απόλυτη ελευθερία του και τις μοναδικές αρετές του σε κάθε τους κίνηση. Είτε σε ένα παιχνίδι beach volley πάνω στην άμμο, είτε σε κάθε ευκαιρία καλοκαιρινής βόλτας στην πόλη, οι κυνηγοί του ήλιου βιώνουν με κάθε τρόπο την παντοδυναμία του.

#TasteTheSun #SolBeer #SolSeekers
H SOL Seeker Χριστίνα Βραχάλη αναζητά καθημερινά όλα όσα αντιπροσωπεύει ο ήλιος.

Η Χριστίνα Βραχάλη, η πανέμορφη αθλητικογράφος που σπάει τα στερεότυπα του χώρου, αποτυπώνει την αγάπη για τη θάλασσα στο βλέμμα της, αφού εκτός από πολυάσχολη sport journalist, YouTuber και blogger στο Gazetta.gr, αγαπάει τον ήλιο και ως αυθεντική SOL Seeker δεν χάνει ευκαιρία να τον απολαύσει. Είτε κάνοντας ποδήλατο στους δρόμους του κέντρου, είτε ανεβαίνοντας σε μια σανίδα για sup ή surf, είτε παίζοντας beach volley στην παραλία, αντλώντας ενέργεια από τα ηλιόλουστα πρωινά στην πόλη, η Χριστίνα θεωρεί πως δεν υπάρχει πιο ευεργετική πηγή από τον ήλιο και γι’ αυτό όλα της τα hobbies αλλά και οι αγαπημένες της στιγμές σχετίζονται με αυτόν. Θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένη με ένα μπουκάλι SOL σε κάποια παραλία της Ικαρίας που είναι αγαπημένος της προορισμός, ενώ για εκείνη ο ήλιος είναι το απόλυτο αντικαταθλιπτικό. Στο Plissken Festival ήρθε γιατί δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να βγει στον ήλιο και να κυνηγήσει ό,τι συμβαίνει στην πόλη κάτω από το δικό του φως. Και αυτό το φεστιβάλ που διανύει την 8η του χρονιά δεν είναι απλώς κάτι που συνέβη στην πόλη, αλλά ίσως το πιο αγαπημένο και δημοφιλές φεστιβάλ του αθηναϊκού μουσικού κοινού. Σε μια πολυσυλλεκτική ατμόσφαιρα ευρωπαϊκών προδιαγραφών με διάρκεια 2 ημέρες, 4 σκηνές και 24 ώρες μουσικών vibes η SOL Seeker Χριστίνα Βραχάλη απόλαυσε παγωμένη SOL στο SOL Lounge, έπαιξε Tiki Toss και το Giant Jenga και έζησε μια εμπειρία που περιέχει όλα όσα αντιπροσωπεύει ο ήλιος: ενέργεια, δημιουργία, διασκέδαση.

Ο TheoTeom είναι ο νεαρός SOL Seeker που του έκανε «κλικ» το Boiler Room και η Urban αισθητική του

O Μιχαήλ Θεοφύλακτος είναι μάλλον αυτό που νομίζουμε ότι υπάρχει μόνο στις ταινίες. Γνωστός ως TheoTeom, ο νεαρός που κατάγεται από την Κύπρο βρέθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φωτογραφία και οι δρόμοι άνοιξαν διάπλατα για εκείνον. Όσο ψάχνει το τέλειο κλικ μέσα στην πόλη ο ήλιος είναι σύμμαχός σε κάθε του βήμα. Το καλοκαίρι τον βρίσκει φοιτητή και εργαζόμενο ταυτόχρονα που σημαίνει ότι το προσωπικό του στιλ πρέπει να είναι ανάλογο με τις απαιτήσεις κάθε ιδιότητας. Εκτός από φωτογράφος και κινηματογραφιστής, o TheoTeom έχει το δικό lifestyle blog με το όνομα Euframe. Στις αναρτήσεις του θα απολαύσεις αστικές φωτογραφίες φωτισμένες διαφορετικά από τον πανταχού παρόντα ήλιο αλλά και κείμενα που αφορούν το στιλ, την καθημερινότητα και τις αναζητήσεις ενός νέου ανθρώπου που έχει να πει πολλά. Η βόλτες του στην καλοκαιρινή Αθήνα τον οδήγησαν στο Boiler Room γιατί η urban άποψη αυτής της μουσικής πλατφόρμας ταιριάζει στο δικό του ύφος. Το Boiler Room που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φιλοξενούμενο από το Plissken Festival μετρά μέχρι σήμερα δισεκατομμύρια streams ενώ ζωντανά το παρακολουθούν μέχρι και 400.000 άτομα κάθε φορά. Το Boiler Room είναι εκείνο που έφερε τον TheoTeom σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά φεστιβάλ της Αθήνας για να απολαύσει κρύα SOL στο SOL Lounge και να παίξει Tiki Toss και Giant Jenga. Κι εκείνος πρόσθεσε αυτήν τη μουσική εμπειρία στις καθημερινές του αναζητήσεις στην πόλη, καθώς ψάχνει πάντα το ξεχωριστό, εκείνο που έχει όλη την ενέργεια και την ζωτικότητα του ήλιου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ