Matebook Series: Όλοι οι λόγοι που τα MateBook X και MateBook 14 είναι οι ιδανικές γιορτινές αγορές

Matebook Series: Όλοι οι λόγοι που τα MateBook X και MateBook 14 είναι οι ιδανικές γιορτινές αγορές Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά, όμως, οι γιορτές πλησιάζουν, η επιλογή των δώρων σιγά-σιγά ξεκινά - και μαζί η έρευνα για όλα όσα χρειαζόμαστε για τη νέα χρονιά. Καθώς οι συνθήκες της δύσκολης χρονιάς που φτάνει στο τέλος της έχουν αλλάξει όχι μόνο την καθημερινότητά μας, αλλά και τις τεχνολογικές μας ανάγκες, χρειαζόμαστε τα σωστά «εργαλεία» για να ανταπεξέλθουμε. Ταυτόχρονα, τα «εργαλεία» αυτά μπορούν να αποτελέσουν και τα ιδανικά δώρα, για εμάς ή τους αγαπημένους μας.

Το laptop είναι ένα από τα πιο βασικά τεχνολογικά «εργαλεία» που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή, είτε εργαζόμαστε απ' το σπίτι, είτε μαθαίνουμε μέσω τηλεκπαίδευσης, είτε διασκεδάζοντας μέσα από δημιουργικούς ψηφιακούς τρόπους και gaming. Πλέον, χρειαζόμαστε ένα laptop το οποίο θα μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες μας τις ανάγκες, χωρίς να χρειάζεται να περιοριστούμε ή να πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε ποιότητα και χαρακτηριστικά. Εδώ έρχονται τα laptops της Huawei, για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον πήχη στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών, όχι μόνο με τα premium μοντέλα που ήδη υπάρχουν στην αγορά, αλλά και με νέες αφίξεις που πρόκειται να ξεχωρίσουν.

H Matebook Series της Huawei, είναι μία σειρά που έχει ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά σε ό,τι αφορά τα laptops. Μετά την κυκλοφορία των Matebook D14 και D15 που έγιναν ανάρπαστα στις αρχές του 2020 και αργότερα με την έλευση των MateΒοοκ X Pro και MateBook 13, με τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και το ιδιαίτερο design, η Huawei μας συστήνει σε δύο νέα μοντέλα: το MateBook X και το MateBook 14. Τα δύο νέα premium μοντέλα της σειράς, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται τα πάντα από τον φορητό υπολογιστή τους - ειδικά σε μία περίοδο που ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας βασίζεται σε αυτόν.

Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή στο HUAWEI MateBook X, είναι το ότι είναι τόσο λεπτό, όσο μία σελίδα χαρτιού A4. Αυτό οφείλεται στον ιδανικό συνδυασμό κομψού σχεδιασμού και τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Έχει βάρος μόλις 1 κιλό και μέγιστο πάχος 13,6 χιλιοστά, πράγμα που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ελαφρύ και μπορεί να σας συνοδεύει παντού. Το δεύτερο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι πως είναι το πρώτο laptop με οθόνη 3K Infinite FullView Display, χωρίς πλαίσιο, για βέλτιστη εμπειρία χρήσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ενώ λειτουργεί και ως οθόνη αφής, υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως το Fingers Gesture Screenshot - έτσι, μπορεί να τραβήξει κανείς screenshot της οθόνης κάνοντας swipe προς τα κάτω με τρία δάχτυλα, όσο εύκολα γίνεται και σε ένα smartphone.

Matebook Series: Όλοι οι λόγοι που τα MateBook X και MateBook 14 είναι οι ιδανικές γιορτινές αγορές Facebook Twitter

Με επεξεργαστή Intel® Core™ 10ης γενιάς, επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση και ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, με μεγαλύτερo touchpad και τη λειτουργία HUAWEI Free Touch για να προσφέρει απτική ανάδραση (haptic feedback). Για όσους, επίσης, χρησιμοποιούν πολλές συσκευές ταυτόχρονα, η λειτουργία Multi-screen Collaboration  επιτρέπει την ταυτόχρονη διασύνδεση πολλαπλών συσκευών με το Huawei Share. Έτσι, μπορεί να χειρίζεται κανείς και το PC και το smartphone μέσω της ίδιας οθόνης, να κάνει video-κλήσεις, να μεταφέρει αρχεία μεταξύ των συσκευών ή να επεξεργάζεται στο PC αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο smartphone. Και το καλύτερο για το τέλος: το HUAWEI MateBook X είναι το πρώτο laptop Huawei που υποστηρίζει Wi-Fi 6, δηλαδή τρεις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων σε σχέση με το Wi-Fi 5.

Matebook Series: Όλοι οι λόγοι που τα MateBook X και MateBook 14 είναι οι ιδανικές γιορτινές αγορές Facebook Twitter

Το HUAWEI MateBook 14, έρχεται για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εργαζομένων - αλλά και των νέων - καθώς είναι όχι μόνο πανάλαφρο, με οθόνη 14 ιντσών, αλλά είναι και ιδανικό για όσους θέλουν την καλύτερη ποιότητα σε χαμηλότερη τιμή. Το Matebook 14, λοιπόν, διαθέτει επεξεργαστή 7nm AMD Ryzen™ 4000 H-Series Mobile Processor, μνήμη RAM 16GB και οθόνη HUAWEI FullView Display ανάλυσης 2K, συμβατή με λειτουργία Multi-screen Collaboration, για την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία.

Matebook Series: Όλοι οι λόγοι που τα MateBook X και MateBook 14 είναι οι ιδανικές γιορτινές αγορές Facebook Twitter

Το MateBook 14 περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς HUAWEI MateBook, που έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού μέχρι σήμερα. Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι και το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης, με ανεμιστήρες HUAWEI Shark Fin Fans, έτσι ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του υπολογιστή,
ακόμα και σε συνθήκες υπερφόρτωσης, χωρίς να παράγεται θόρυβος.

Matebook Series: Όλοι οι λόγοι που τα MateBook X και MateBook 14 είναι οι ιδανικές γιορτινές αγορές Facebook Twitter

Σε όσους χρησιμοποιούν το laptop τους για εργασία και επαγγέλματα όπως προγραμματισμός ή design, η οθόνη του Matebook 14 ξεχωρίζει καθώς περιλαμβάνει πλάγια bezels 4,9 χιλιοστών και το aspect ratio 3:2 αντί του παραδοσιακού 16:9, για καλύτερη απεικόνιση περιεχομένου, πιο απολαυστική ανάγνωση, και μέγιστη λειτουργικότητα Επιπλέον, η οθόνη 2K (2160x1440 στα 200ppi) διαθέτει contrast ratio 1500:1 και αποδίδει το 100% της χρωματικής παλέτας RGB και μέγιστη φωτεινότητα στα 300 nits, για απόλυτη ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα.

Τέλος, η διάρκεια μπαταρίας του είναι το λιγότερο εντυπωσιακή καθώς χάρη στις «έξυπνες» ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας, παρουσιάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα και μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ώρες συνεχούς video playback στα 1080p.

Τα φετινά Χριστούγεννα, προσφέρουμε στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας, την ευκαιρία να έχουν στα χέρια τους τα πιο προηγμένα τεχνολογικά εργαλεία για κάθε πτυχή της νέας μας καθημερινότητας. Αναζητήστε τα Matebook D14, MateΒοοk D15, MateΒοοk X Pro και MateBook 13, αλλά και τα Matebook X και Matebook 14 στα συνεργαζόμενα καταστήματα της Huawei - και stay tuned για όλες τις χριστουγεννιάτικες προσφορές που έρχονται.

Αγορά
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ