ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Day 7: It's my party

Day 7: It's my party Facebook Twitter
0

Εδώ Τζενάκι. Σήμερα, δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα. Σήμερα, είναι τα γενέθλιά μου. Να με χαίρεσαι, καλέ. Να τα εκατοστήσω. Ό,τι επιθυμώ. Θα μπορούσα να μου εύχομαι για ώρες, αλλά έχουμε άλλα σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε. Πρέπει να διοργανώσω το πάρτι μου. Σκέφτομαι κάτι πολύ grande για απόψε. Θα καλέσω πολύ κόσμο, φίλους, celebrities, πολιτικούς. Πρέπει να κλείσω έναν τεράστιο χώρο. Βυρσοδεψείο, Μέγαρο Μουσικής, Χίλτον ή Μουσείο της Ακρόπολης; Άσε θα το σκεφτώ σε λίγο αυτό.
Η τούρτα μου; Πρέπει να είναι, τουλάχιστον, πενταώροφη. Μην σου πω να βγει o Ρουβάς από μέσα να μου τραγουδήσει το "Happy Birthday". Καλή ιδέα, την κρατάμε. Πάμε τώρα να δούμε τι θα ετοιμάσω για το στολισμό του χώρου. Θέλω λουλούδια παντού. Για την ακρίβεια μωβ παπαρούνες και ροζ γιασεμί. Θέλω στην είσοδο να υπάρχει μία γιγαντοαφίσα μου 2m επί 3,5m. Και μία τεράστια σκηνή στο βάθος, από την οποία θα βγω να απευθύνω ένα σεμνό λόγο στους καλεσμένους μου και ένα πορτπαγκάζ κατά 40% μεγαλύτερο για να κουβαλήσω τα πράγματα για τις ετοιμασίες. Αυτό τουλάχιστον με το Juke το' χω. Α! Χρειάζομαι και έναν έξτρα χώρο 60 τ.μ., για να τοποθετώ τα δώρα μου. Αυτό δεν το 'χω. Ουφ. Αυτά. Δεν είναι πολλά. Α! Μην ξεχάσω τον πλούσιο μπουφέ. Θα πάρω catering. Όχι πίτσες, μπόμπες, πατατάκια και τυροπιτάκια. Από καπνιστό σολομό και πάνω. 
 
 
 
10 πράγματα που μπορούν να σου πάνε πολύ στραβά στο πάρτι σου: 
  • Να μην εμφανιστεί ψυχή ζώσα. 
  • Να πιάσεις τον γκόμενο σου στα πράσα με άλλη.
  • Να σου καλέσουν οι γείτονες την αστυνομία στις 00.01.
  • Να σου καούν τα ηχεία.
  • Να τελειώσει ο πάγος από το πρώτο μισάωρο.
  • Να βουλώσει η τουαλέτα σου.
  • Να έχει την ίδια μέρα Champions League και όλοι να βλέπουν τηλεόραση.
  • Να ρίξουν την τούρτα σου, ενώ στη φέρνουν να την σβήσεις.
  • Να έχει πάει 9 το πρωί και οι τελευταίοι "καμένοι" να μην φεύγουν με τίποτα.
  • Να περάσει την επομένη η ιδιοκτήτρια του σπιτιού για επίσκεψη.

 

Day 7: It's my party Facebook Twitter

Όπως θα διαπίστωσες από το φωτογραφικό υλικό, το πάρτι που σχεδίαζα στέφτηκε από απόλυτη αποτυχία. Αλλά τι με νοιάζει; Ήρθε η μαμά μου, πήραμε το Juke, πήγαμε μια βόλτα, σβήσαμε την τούρτα μου, άνοιξα το δώρο μου και πάμε για του χρόνου. Άσε που πρόλαβα να δω και τις ευχές όλων των φίλων μου στο Facebook και στο Twitter από την super duper οθόνη του Juke, χωρίς να χάνω χρόνο στο... δρόμο!
Happy 24! Λέμε τώρα. Από εμένα και το Juke μου, πολλά φιλιά και χρόνια μας πολλά.

Photo & Video Credits: Θοδωρής Μάρκου

Αγορά
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ